kubrayucel412 İzmir’de yaşayan hanımlar yardımcı olur musunuz acaba tayinimiz çıktı çok şükür İzmir’e taşınıyoruz 21 haftalık hamişim İzmir’de uygun bir hastane tavsiyesinde bulunur musunuz acaba lütfeeen İzmir’i hiç bilmiyorum 🤷♀️
Mervesezentosun kubrayucel412 medical park Hastanesi ve Can Hastanesi Doğum üniteleri çok güzel. Egepol ve kent Hastanesi de yapılan herşey de = 💵 demek medikalde Doğum 3.500ye yakın can Hastanesi 2.750 :)
Meltemp kubrayucel412 Merhaba, Karşıyaka da medical park hastahanesi var Volkan Emirdarı kesinlikle tavsiye ederim canım çok memnun kalırsın. 😊
R_abia kubrayucel412 medicalpark 👍🏻 Zekeriya Güner e gidiyorum çokta memnunum 175 tl muayene ücreti 4500 de doğum
GuelGltkn Mervesezentosun söyledikleriniz güncel fiyatlar degil sanirim cünkü medikalparkta arkadasim 4500 dedi cana da sordum 3500 normal dogum
Mervesezentosun GuelGltkn arkadaşım yeni Doğum yaptı medicalde 1 ay içerisinde fiyat değişemez diye düşünüyorum.
Mervesezentosun Sehamehmet doktorum o hastaneyle anlaşmalı çalışıyor 2.750 dedi ki bize de aynısı dendi
kubrayucel412 Mervesezentosun henüz belli değil sadece merkez de bir yer olacak yani gümrük ve ticaret il müdürlüğüne yakın bir yer en azından Çinli 1 yıl kira da oturcaz
Adaverta Mervesezentosun anladım teşekkür ederim cevabınız için. bende özel muayeneye gidiyorum ama ilk defa duydum anlaşmalı olunca fiyatta değişiklik olduğunu
Zeyzey20 kubrayucel412 valla kuzum ben şuan ege şehir hastanesi gidiyorum sigortam yok analık halinden yararlanıyorum 80 tl muayne ilerki haftalarda 20 tl bay ve 2500 doğum doktorum mine gül hanım randevuları ful dolu bence iyi bir doktor 😊