Premsesimvaar Kızlar 37 haftalığım artık doğurmak istiyorum geceleri sancılarım oluyor kasılmalarim oluyor bide bebeğin hareketleri vajina tarafında hissediyorum arada sizce doğumum yakinmidir? Bide yarın kontrolüm var Dr çatı muayenesi yapar mi?
cansn99 Premsesimvaar valla benimde piremsesim var ayrıca 6 aylık hamileyim doğurasım var seni düşünemiyorum bile 😂😂
Aylininzz Premsesimvaar artık bende doğurmak istiyorum 40 haftalk olduk hiç bisey işe yaramıyor 1 cm açıkliķ var sancım bile yok ancak yalncı sancı var o sancı girdimi mutlu oluyorum belki duzenlidr diye ama yok😩😩
neslihanuluumut Premsesimvaar bende yarın tam 37+0 olacağim senin yaşadıklarını bende yaşıyorum 😁😁bir an önce 38 haftami doldursamda gelsin kuzum yoruldm artık 😩😩😩
Edaasik Premsesimvaar bizde 37+3 olduk 36+0 da doktor kafası cok aşağda heran gelebilir dedi ama hala tık yok 😔 bi umut bekliyoruz sıcaklarda dayanılmaz gece uykusu yok bende vajinamda hisdyorum kac haftadır ama gelmiyor
Kaderyavuz Premsesimvaar artık bnde dogurmak istiyorum valla bel agrım gece sıcaktan kramplardan uyuyamamam ev işi 3 yasındaki oglumm cıksada kurtulsam diyorum bizde bugün 35 haftalık olduk sürekli halsizlik yorgunluk uykusuzluk var hiç birsey yapasım yok o kadar halsizim kilo aldıııımm ayaklarım agrıyor şiş of off annelik işte kolay değil