EbruDemirel Merhaba anneler, ben 3 aylık hamileyim ve ağız içimde baloncuklar ve diş etlerimde beyazlama oldu çok acıyor yemek yiyemiyorum gargara yapsam yan etkisi olurmu yada benim gibi bu durumla karşılaşan var mı nasıl geçirdiniz şimdiden teşekkürler
Busranagme EbruDemirel benim diş etlerimde ağrı olmustu . Tuzlu suyla gargara yap . Bir de eczanedeki gargaralardaan kullanmıştım .
EbruDemirel Busranagme bende gargara aldım eczaneden ama çalıştığım için doktora sorma fırsatım olmadı bugün oldu zaten öle aşırı derecede gargarada zararlımıdır değilmidir diye emin olamadım
Aysgl0701 Busranagme çok teşekkür ederim ama dediğiniz gibi çok kötü oluyorum düşünmeyim çocuk etkilenmesin daha kötü olmasın diyorum ama elimde değil 😥 neden oldu çevremde hiç böyle bişey duymadım anlamıyorum😥
Busranagme EbruDemirel ben bogazım içinde kullandım gargara bisey olmadı cok şükür . Korkma bisey olmaz sanırım tehliken falan yksa
NurdanHakan Alkolsüz agız suyuyla çalkala sabah uyanınca ve gece yatarken kapağın yarısına normal su yarısına ağız suyu ile ama doğal seyler istiyorsan tuzlu su yada Sirkeli Su ile gargara yapabilirsin
NaimeYilmaz Vitamın eksıklıgıde olabılır mutluka doktora gıt bence hamılelıkte agız saglıgı cok onemlıymıs gecmıs olsun
Dilek5555 Aynen kızlar her gün dışımı düzenle fırçalarım ama bugün sabah kalktım dişim abse yapmış yüzüm bıle sısmıstı doktorantıbıyotık verdı ama olmadı yarın alıcam