Feridehazar Bizim dün kontrolumuz vardıı bebeğin kafasının çok aşağıda olduğunu söyledi doktorumuz nst çekildik sancı çıkmadı ona göre çatı muayenesi yaparız demişti ama benim otururken ve yürürken adet sancıları gibi sancılarım varr yaşayanınız var mı acaba
Feyzasucu Feridehazar benmde 37+5 olduk canım bende de adet sancıları gunde 5 kere flan aralıklarla oluyor gelsınler artk hayırlı vakitlerde ınslalah 😍😍😍
Betul11 Feridehazar Bizim paşa hala yukarda çatı muayenesinde çatım dar olduğu için doktor sezeryan önerdi 39.haftayı bekliyoruz kilosu kaç olmuş bebişin
Snglfth Feridehazar bizimkide başaşağı ama kanaldamı bilmiyorum kasılmalarımız çoğaldı hafif sancı var yok gibi gelsinde istiyorum artık bizimle olsun 🥰
Tubabulat2018 Feridehazar bizde 36+5iz ve dün kontrolum vardi sancilarim baslamis hafif hafif agrilarumda oluyotdu alta baski yapiyordu vajina kemigimde agri oluyordu bunlar sancı ve esniyormus o yuzden dedi. Eger sancin agrin bebekte hareketsizlik olursa mutlaka acile gel alttan muayene ettir dedi. Yani bizimde kizimiz durmuyor artik hele hareketleri baya acıtıcı.
Feridehazar Feyzasucu bencede gelsinler artık sağlıkla 😊 son zamanlarda sabırsızlanıyor insan ama nst ye girdiğim kesiliyo benim ağrılar 😁😁
Feridehazar Betul11 3 kiloyuz şuanda bize daha çatı muayenesi yapmadıı şimdi haftada 1 e düştü kontrollerimiz suyun gelir bebek oynamaz sancı hissedersin hemen çık gel dedi bana doktor
Sedayt Benimde sancılarım çıktı nstde doktor açıklık muayenesi yaptı yumuşama var dedi şimdi 38+3 olduk sancılar gitti birden tık yok 😫
Feridehazar Tubabulat2018 hareketleri evet ay diye ses çıkarıyosun ister istemez 😁 hep aynı durumdayız demek kii 😁
Feridehazar 10 gün ya da 15 gün zorla gidicez sanırımm doğuranlar olursa haber versin 😁 Rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah hepimizi 🙏