SaadetMira en son 32.haftamda doktora gittim rapor almak için baktı etti haftasına göre uyumlu normal suyu güzel nst güzel bir sonraki kontrol 35.hafta gel peki doktor bey dedik çıktık geçen hafta doktora gittim bana demesinmi bebek haftasından 1.5 hafta kadar geride karın çevresi de ileride o ne demek Dr bey endişe etmelimiyim dedim doğumdan sonra görücez dedi kapattı konuyu çıktım odadan yan odada başka kadın Doğum Dr gittim oda aynı şeyi söyledi 2 haftada ne değişti anlamadım 32. Haftam kadar ikili test detaylı test şeker yükleme yapılan tahliller ultrason sonuçları herşeyim hep ama hep normal çıktı o 2 haftada ne değişti bilmiyorum başka hastane sevk etti perinatolog Bi görsün dedi eğer kan akışında sorun varsa Bi doğum planı çıkartır dedi bugün sevk ettiği hastaneden geldik şimdi az önce bu arada 36+0ım oradaki Dr da 1.5 hafta geride gördü ama bu zekası geride demek değildir dedi doktor yapısal genetik olabilir ben bebekte ultrason da bir sorun görmedim dedi minyon tipli olabilir uzun boylu olabilir kısa boylu olabilir gelişim geriliği bu demek dedi bazı bebek kilolu doğar bazıları küçük olur %99sıkıntı olmıyıcaktır ama aklında kalmasın yinede Bi perinatolog görsün dedi kanuniye sevk etti oda bebeğe giden kan akışına bakılıp ona göre bir doğum tarihi belirlesin dedi 1 haftadır ağlıyorum eşim kayınvalidem herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor kendimide bebeğimide nasıl üzdüm ama bu doktor beni biraz olsun rahatlattı bugün daha sakinim