Seymasezer Kız hamile anneleri mesela hamileliğinizde neler oluyor mide bulantısı kız çocuklarında daha mı cok oluyor daha mı az ? Yada erkeğe hamile olanlar, kıza hamile olanlardan ne gibi değişiklikler oluyor hamilelikte :) insallah anlatabilmişimdir😂
Deniziimmm Seymasezer canım bence alakası yok kız erkek ilk oğlumda 9. Ay kustum arabalara binmezdğm ikinci de erkek hiç bulantım olmadı gram yani doğuma bir ay kaldı ama sadece göbek var 😊
Akademisyenanne Seymasezer kiz bekliyoruz. Hic bulantim kusmam olmadi. Mide yanmasi oluyor arada. Bir de yuzun sararmis diyorlar. Kiz cocuklari annenin guzelligini alirmis güya 😅 karnim da yanlara dogru genisledi. Erkek bebeklerin karnk daha sivri oluyormus. Ona da pek inanmiyorum gerci😅
Ikbalper İnan kişiye göre değişiyor😂 ben hep limon ve turşu yedim🤰🏼 Çikolatadan tiksindim.Normalde ye ekşiyi doğur Ayşe’yi derler.🤷♀️ Yavrumun erkek olduğunu öğrendim 😂😂💕
Badevehande Kızlarda değil erkeklerde bulantı oluyor bence benimde kızım olacak hiç yaşamadım rahat geçiyor 😂 Ha bide tatlıya bayılırım ekşi hiç yemem turşu vs 😂
nermin2016 asermeye gore cinsiyyet belirlenmez bence ve ya bulantiya gore cunki tam tersi olanlar da cok oluyir