OmerHamza Merhaba arkadaşlar 36 haftadayız çok şükür şuan için bir sorunumuz yok ama ben ilk bebeğimi 25 haftalık ölü doğum yaptım akabinde bir bucuk yıla yakın yürüyemedim sonra Rabbim bize mucize verdi kendiliğinden yürümeye başladım hiç bir doktor sebebini ve çaresini bulamazken ve ilk çocugum polikistiktim tedaviyle olmuştu fakat kendiliğimden hamile kaldım fakat doğum yaklaştıkça benim korkularım artmaya başladı ya yine kötü bir sonla karşılaşırsam diye uykularım kaçıyo artık sürekli ya bişey olursa diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi aynı şeyleri yaşamak ve bu kadar yaklaşmışken olursa diye Allahım kimseye böyle şeyler yaşatmasın tüm hamişler sağlıkla kucağına alsın inşallah (Amin) 🙏
Mervebaser94 OmerHamza amin canım inşallah sende sağ salim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın evladini rabbim yardım eder kötü düşünme 🤲
derinmilatuncay OmerHamza hiçbir şeyi kafana takma.sen doktorunun söylediklerini harfien yap, kendinde dikkat et.sen önlemleri al taktir allahındır.Tedbiri al ama.
[silindi] Geçirdiğin imtihan zor, kafaya takma demek sana yardımcı olmaz. Çok kafaya takmakta seni ve bebeğini etkiler. Destek almanı öneririm. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dua et Rabbine teslim ol. Lütfen üzülme🙏🏻