Zeynepzeze Ne durumdasınız kızlar, az kaldı yavrularımıza kavuşmaya. Ama ciddi anlam da artık canımı acıtıyor bebeğim, o küçücük bedeni nasıl yapabiliyor bunu ya 😂
Series26 Zeynepzeze 34+6 yım yaklaşık iki aydır uyku haram desem yeri 😃 artık ağlayasım geliyo diyorum çocugum bi sakin ol 😂 yanımdaki insanlar bile korkuyo bazen o neydi ya falan diye 🤣
Askkokuluyavrum Zeynepzeze Allah allah haftamız ayni ama benim çocuk da öyle bişe yok sadece donup dolaşıyor içimde kabarıyor toplanıyor sisiriyor kendini ama hic Çan’ımı aciticii tekmeler savurmuyor biz de mi bi sorun var acaba 😱
GamzeAltndas Zeynepzeze sen bide ilerleyen zamanlarda gör canım hareketlerini 😀biz şuan 38+3 haftalığız uykumdan uyandırıyor beni yaramaz kızım hele karnımı bir geriyor eyvah diyosun ama çok güzel bir his Rabbim tüm kadınlara bu duyguları yaşatsın 🙏🏻🥰
Zeynepzeze Askkokuluyavrum Sorun yoktur tabi ki, ama herkesin yaşadığı belirtiler farklılık gösterebilir
Zeynepzeze GamzeAltndas Amin canım aminn. Gerçekten güzel bir duygu izlerken gülüyorum. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşaALLAH.. Sizin kavuşmanıza çok az kalmış ☺️
GamzeAltndas Zeynepzeze nişanım geleli 1hafta oldu kuzum gelen giden yok . Son zamanlar hiç geçmiyor 🤦🏻♀️hazırlıkları bitirdin mi benim 37haftada anca bitti hastane çantamı bile yeni hazırladım
Busraoksz 32+4 teyız bızde ıkı gecedır uyku haram. Lavaboua kalkıyosun bı yandan tekmelerı bı yandan sıgmamak bı yandan . Bızım bebişler fena olacak bellı sımdıden 💆🏻♀️🎀
Zeynepzeze Busraoksz 😂😂 Şu tuvalet başlı başına bir sorun zaten. 10 dakikayı geçmiyor ki uğramayayım oraya 😂
Zeynepzeze GamzeAltndas Çok dikkat et, suyu falan azalır, başka şeyler olur ben çok panik oldum duyduklarımdan sonra. Minikte gelsin artık özlemini gidersin ☺️ Ben çantamı şimdiden hazırladım ne olur ne olmaz diye. Son bir kaç eksiğim kaldı onları da halledip öyle bekleyeceğim
GamzeAltndas Zeynepzeze Dikkat ediyorum kuzum ins tez zamanda dogurdum diye bie post açarım 🙏🏻🙏🏻Rabbim seninde bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum 🙏🏻
Zeynepzeze GamzeAltndas Ayy kuzum amin inşaALLAH bekliyorum postunu ☺️ Hayırlı doğumlar RABBİM kolaylık versin 🌸