mrssyncaa Aysnurrr dosya felan görmedim ki canım ben bana bi kart verdi doktorum 3 gün önce felan gittiğimde yatacağım gün ve saat yazıyor sadece 10 gün sonra tekrar gel dedi belki 10 gün sonra dediğin tarz bişey görürürüm
Ipek34 Önceden sezaryen olanlar pijama mi daha rahat yoksa gecelik mi . Bi de hastanede kaç gün kaldiniz
Ayazipek Ipek34 ben pijama giydim çok rahat etmiştim. Bir gece yarım gün kaldım ben hastanede ama o kişiye ve hastanenin kurallarına bağlı bir durum. Ben gazımı çıkaramamıştım omuzlarıma ve sırtıma bıçak saplanır gibi sancılar girince bana lağman yapıldı
birannee Gonulada ilk gebeliğinizde dönmediği için kaçıncı haftada sezaryen oldunuz? Benim bebeğim de dönmüyor da doktor dönmezse haftaya gün vereceğim dedi
Ipek34 Ayazipek çok teşekkür ederim ben 2 tane önden düğmeli pijama aldim yeter mi sizce bi tane de geceliğim var
Ayazipek Ipek34 yeterli tabii bende iki tane pijama takımı koydum biri sıradan diğeri caf caflı lohusa takımı 😂 zaten bi süre ameliyat önlüğü ile kalıyorsunuz ayağa kaldırıldıktan sonra giydiriliyor be öyle yürüyüşler yapmaya başlıyorsunuz
Birerkekannesi Fatma1663 acımıyor mı o belden yaptıkları iğne tel falan youtube den videolar izledim çok korkunç duruyor 😐