Lucky123 Arkadaşlar gebeyim ve ayaklarım da mantar çıkmış çok kaşınıyor hafiften avuçlarımdada var böyle olan varmı gebe olduğum için kortizonlu kremler kullanamıyorum ne yapabilirim acaba
07052019 Lucky123 bi kovaya ılık su koyup biraz çay biraz da tuz atıp ayaklarını bekletebilirsin. Kalıcı olmaz belki ama rahatlatır en azından
novice_mom Lucky123 Benimde ayak parmaklarım arasında çıkmıştı doktoruma söylemiştim. O da hamilelikte kullanabileceğim zararsız bir krem yazmıştı. Adını şu an hatırlayamıyorum maalesef. Akşama yazabilirim ancak ama reçeteli satılıyor olabilir emin değilim
derinmilatuncay Lucky123 egzema ve mantarın en rahatlatıcı ilacı aloe veradır. aloe vera dalını kesip içindeki jeli uygulayın. Öncelikle rahatlatır sonrasında ise çözer işi
novice_mom Lucky123 Evet 2 gün de sabah akşam kremi sürmekle atlatmıştım mantarı. Akşam eve gidince mutlaka yazarım
Lucky123 novice_mom ketoral kremi siz hamileyken mi kullandınız kortizon içermiyor değil mi kadın doğum mu size yazdı
Lucky123 Lucky123 kusura bakmayın rahatsız ediyorum sizi sizin de küçük küçük sanki su baloncuğu gibimiydi kızarık mı kaşıntısı da çok benimkisi
novice_mom Lucky123 1 ay önce kadın doğum doktorum yazdı. 1 ay önce mantarım vardı geçti. Ara ara kaşınma yaşadığım zaman yine sürüyorum. Benim şikayetim kaşıntı kırmızı yarılmış dokununca hassas olan yaraydı