iremasanceylan Ayy ben de ayni dertten muzdaripim😄Sata gore 19agustos dogum ama en bastan beri 2hafta onde gidiyor.En son gittigimde doktor 5agustos dogum dedi.Ben simdi 36haftalik miyim 38 mi🙄12gun sonra mi dogum yapicam 26gun sonra mi🙄Bunu bilememek cok kotuu😤
Nilveannesi10 gamze2208 benim de 1 hafta adet tarihim önde . Doktorum dedi ki ultrasonu baz alacağız. Sen de başka doktora gidersen ultrasonu söyle geç döllenme olduğu söylendi de dedi. Yoksa gelişim geriliği derler üzülürsün öyle bir durum yok çünkü geç döllenme var dedi ben de her gittiğim doktora daha bunu demeden onlar farklı bir durum mu var diye soruyor ben de evet geç döllenme diyorum tamam diyorlar .
gamze2208 Nilveannesi10 benimde tam tersi adet tarihinimi yanlis biliyosun diyorlar ikili taramama ayrintili ultrasyonuma filan hep baktilar 2 hafta onde cikiyor hep
Nilveannesi10 Kaderrakbas ben istanbul’da 3 hastaneye gidiyorum ( zeynep kamil+ümraniye erdem ve ümraniye medipol’e. hepsi de böyle dedi. Bu yüzden farklı yerlere gittim zaten. Doğumumda ekim’de olacak ultrason da gelişim zamanına göre bebegimin. Sağlıklı gelsinler de ultrasonmuş adet dönemiymiş boş. Doktorlarımız en iyisini yapıyor zaten yeni bir can söz konusu sonuçta
nilayy35 EngucluAnne ben ilk suphelenerek test yaptim poxitif cikinca ertesi gun ozele gttim ultasona koydu hamilesn hatta kalp atislarini duyabiliriz dedi su ictm 1.5 saat sonra tekrar ultrasona girdigimde duydum kalp atislarini testler icin bi hafta sonra sskya gittiqimde bana 6 haftalk olduqunu soledi kalp atidsi dinletmedi tekrar 1 hafta snra baska doktora gttim oda bana 8 haftalksn dedi ama sata gore suan 11 olmam lazim kafami iyice kariatirdilar cnm
EngucluAnne nilayy35 canım araştır kendine bir tane doktor belirle ve sürekli ona git başka doktorlara gidersen hep kafan karışır
Iremgokce gamze2208 benim doktorum ulttrasona göre ilerliyor ikş hafta ilerde ultrasonda adet tarihime göre geri çekti adet tarihimi bu kadar kayma olması normal değil yüksek ihştimal üstüne görmüşsündür dedi tarihi geri almazsak doğumda karmaşıklık olabilir dedi