Kbr1212 Kızlar canım sürekli cici bebe yemek istiyor 🙊 biraz sütle bir kaseye resmen mama yapıp yiyorum. Acaba bebisi besler mi kilo aldırır mı bi bilginiz var mı
ozlemky Kbr1212 nesquik duymuştum ben oda kilo aldırıyormuş toz olarak sütle içince 😊 ama ne kadar sağlıklı olur doktora sormak lazım
Kbr1212 Tugbanur onu da çok seviyorum bi ara da ona takmıştım 😬 ama şu cici bebe resmen burnuma kokuyo 32. Haftadayım hiç bu kadar canımın istediği bir şey olmamıştı bari ise yarasın bebise kilo aldırsın 😂
Tugbanur Kbr1212 alır bence süt var içinde Sonuç ta ama bilemem tabi benim bebeğim haftasıyla uyumlu gidiyor 33+5 olduk bugün 😍 benimde canım sürekli sabun çekiyor sabun yemek istiyorum deli gibi.. sürekli kokmuyorum anlatamam bildiğin gibi değil 😔
Kbr1212 Tugbanur yaaa oyuncu Pelin Akil var o da bebislerine hamileyken sürekli beyaz sabun istediğini evin her yerinde beyaz sabun koktuğunu söylemişti demekki olabiliyomus böyle 😂 değişik bir his ya anlatılamaz valla benim de haftasıyla uyumlu gidiyo çok şükür 😍😋
SusamNur Yemeyin içinde çok fazla katkı maddesi var boş kaloriden başka bir şey değil o onun yerine muz ceviz katın
Kbr1212 SusamNur özellıkle kilo aldırsın diye yemiyorum zaten ama canım istiyo o sebepten onun dışında muz ceviz badem ve tüm meyvelerden zaten tuketiyorum ☺
Beyzakvrkk Kbr1212 instagramda güzellik hemşiresi diye bir ebe vardı ikizlerine hamileyken oda sütle cici bebe yiyordu sürekli 😊
Cerenkurt06 Muzu ezin içine tarcin atin ve sütle karistirin ben bebegimde ise yaradigini gordum kilosu gayet var iri bir bebek masallah (tabi tarcina alerjiniz yoksa) 🤣🤣
Kbr1212 R_Arslan hahahah inşallah aldırmaz ya 32. Haftadayım 4 kilo aldım sadece zaten eşim kiziyo bu bebeği nerende sakliyosun 4 kilo almış hamile mı olur diye 😅😬
Askkokuluyavrum Kbr1212 sen bilirsin canim bi zararı var mi yok mu bilmem de bebeği sisirir foss kilo aldırır sağlıklı olacağını düşünmüyorum bebeğin güzel kilo alması icin ayran yoğurt peynir k peynir muz sut bunları tüket