birannee Merveplnc bende babyme granül sabununu aldım bence çok iyi. En ufak bir koku bile yok ki bence olması gereken de bu. Daha minicik bebeklerin kıyafetleri parfüm kokmamalı zaten onlar cennet kokulu, onun kokusu yeter 😍❤️ Leke çıkarmakta nasıl bilmiyorum ama dediğim gibi kokusuz olması çok hoşuma gitti
Pembepanter [silindi] mesajın başında yazmıştım aslında😊 bahsettiğim instagram hesabında bir çok önerilen ürün var bütçenize ve keyfinize göre artık hangisini isterseniz alırsınız 🌸💜
Tugce1634 Peki şampuan,bebe yağı fln hangi markalar tercih ediyorsunuz kızlar? Mustela iyi de sanki pahalı geldi,yine de bilemiyorum alternatif ne düşünülmeli
[silindi] [silindi] aslında o sayfayı takip ediyorum çok ciddi takipçisi olmasamda. Siz çamaşır deterjanı kullanmayın deyince alternatif olarak ne olabilir ki acaba dedim:) sayfa derinden bi göz atalım o zaman:)
selinakinci İşin açıkcası sıvı deterjan kullanmak makine için daha iyi ben uni baby deterjan yumuşatıcı aldım daha kullanmak nasip olmadı ama kokladığım kadarıyla öyle kimyasal kokusu yok deneyip göreceğim sağlıklı mı diye olmazsa granül sabun kullanacağım ama granül sabun çamaşır makinesinin kazanını tıkıyormuş dediler kafama da o takıldı
smyyypksy DeryaKuzusu ben kullanacağım insallah. Aslında herkesin buna destek vermesi lazım. Bebekleri icin herkes farklı feterjan alıyor. Ve bizim Türk malı olan içeriği çok temiz bir ürünümüz varken neden herkes kimyasallarla dolu bilindik seyleri almayı tercih ediyor.
Elifkoperler Ur1987 valla ben ilerleyen zamanlarda kendimizin yıkadıklarımızla yıkama tarafım çünkü çok abartılıyor gibi geliyor böyle şeyler bide çok eşya değiştircez nasıl yetiştirilir :)) ama şu beyaz sabunu rendeleyip kullananlar varmış bide onu düşünüyorum hayatım
mrvbskc Pinaaarrr bende instagramda mühendisinoğlunu sıkı takip ediyorum ve gerçekten bu çok bildiğimiz markaların içeriği o kadar ciddi kimyasallar içeriyor ki insan daha doğmamış bebeğine bu kötülüğü yapmak istemiyor. İnceleyip hazırladığı “yıldızlar listesi” var orada bulunan deterjanlar da ya kimyasal içermiyor ya da kullanım açısından bir zararı bulunmayan kimyasal içeren deterjanlar yer alıyor. Biz minorisbaby tercih ettik. Ürün hakkında çok olumlu yorumlar var. Yıldızlar listesinin bulunduğu internet sitesinin URL kopyalıyorum alta. Umarım hepinize yardımcı olur. https://www.muhendisinoglu.com/bebek-camasir-deterjanlari-yildizlar-listesi/
Tugcek Pinaaarrr bende cokca arastırıp en son dalın granül ve e bebegın granul ü arasında kararsız kalıp uygun fıyatlı olan e bebek ürünü granül sabun tozunu aldım yumusatıcı kullanmak ıstemıyorum almadım o yüzden 🙏🏻
NhLpRn smyyypksy çünkü boron renklilerde çözünmüyor ve içinde top top kalıyor beyazlarda iyi yıkıyor sadece
smyyypksy NhLpRn daha kullanmadım ama beyazlarda olmuyor neden renklilerde oluyor onu anlamadım. Deneyip göreceğim insallah.
Livask Granül sabun çamaşırlardan tam temizlenmiyor. Ben dalin sıvı deterjan kullanıyorum tavsiye ederim. Diğer türlü bebekte kaşıntıya sebep olabiliyor. Ekstra durulama yapmalısınız granül sabunda
Beybilicop Pinaaarrr ben minioris kullandım yumuşatıcı hiç kullanmadım kokusuz güZel yıkadı ama malum henüz leke yok ileri de lekeleri nAsıl yıkAr bilemiyorum 😌
DeryaKuzusu smyyypksy ben de onu anlamadım. 🤔 Acaba beyazları yüksek sıcaklıkta yıkadığımız için eriyor ama renklileri 30 da falan atınca erimiyordur muhtemelen