Adisimmm haftamda toplam 10 kg almistim 32 ye geldim hala 10 kg almış görünüyorum karnim büyüdü ama tartida kilo ayni çarsamba doktora gitcem çocuk da mi hiç kilo almaz yani vuruşları bile daha saglam ama ayni kaldim boyle olan var mi
Mirayyy77 Adisimmm bebeğin kilo almıştır, annenin kilo almasıyla bebeğin kilosunun bence alakası yok 3 5 kilo alıp doğum yapan bir sürü insan var bebeklerinin kilosuda yerinde
Ebrumila Adisimmm canim bn 26..haftama kadr 15 kilo aldm .. hatta baya bi korktumm son 3 ay daha cok alcksin dediler ama suan 33 haftalgm kilom ayni durdu yani karnimda buyudu ama kilom ayni gorunuo ..
Kerem_alyadua Adisimmm ilk haftalarda cok kilo alanların belirli bir haftadan sonra kilo alımı duruyormus öyle okudum biryerde bende 28 haftalık hamileyim 9 kilo aldım insallah daha almam
Adisimmm Kerem_alyadua ben ilk 3 ayda 8 kilo aldim sürelli tost yiyordum bulanti gecsin diye sonra normal yeme duzenine girdim
Adisimmm Mirayyy77 evet ama bebegin asıl ağirlasmasi gereken zamanda tartida artış yok ben almasam da o 1 kg filan almalı değil miydi ki
Mirayyy77 Adisimmm kötü düşünme canım kontrolüne birşey kalmamış zatn rahatlar icin, bende sabah gidicem umarım almamsmdır doktorum bana çok kızıyor keşke almasam yani de işte amaaaaaaan puuup 😂
Adisimmm Ebrumila demekki skn 3 ayda kilo alınıyor muhabbeti herkeste tutmuyor ben 20 kilo ile bitiririm bu gidişle diyordum
Ebrumila Adisimmm yok canim durduysa almiosm artik biz basta aldik kilolari son 3 ayi kilo almadan atlatcz insallah 😂😂😂
Adisimmm Mirayyy77 dogumdan sonra kilosunu veremeyen görmedim daha hele bevek emiyosa 40 güne çöp gbi kalıyo anneler kilo almak kötü bisey degil boşver 😊