Mrvbgc1 ben ikisini de çok araştırırdım ikisininde içeriği yüzde 90 aynı ama hem hep clif e kadın macunu kullanan kişilerle konuştum hepsi hamileydi yada hormonları düzelmişti clif e içine daha çok sindi kendime clif e aldim. Eşim e de macunhaneden erkek macunu istediğimi soyled im 2 kavanoz yolladılar biri gingseng biride çakşır otlu bir macundu. Hayatımda öyle macun gormedim z🙈 başbaşa olmadığınız sürece yenmemeli. Ben Eşim de varikose l olduğunu da bilmiyordum sorun sadece bende sandim Eşim e takviye olsun diye eczaneden e vitamini aldım ( hareketliliği arttırıyor saracoğlu ve dr önerisi jle) keçiboynuzu pekmezi almistim onuda içiyordum derken dr eşine de bakalım dedi ve varikose 'le bağlı sperm azlığı dedi ameliyat şart dedi bizde dedik sperm artsın azcık tüp bebek yapalım sonra ameliyat olsjn d3dik o sırada macunhaneyi keşfettim (diğer erkek macunu yapanlar çok pahalıydı ondan macunhane aldım esime) ve çok ise yaradı bizde allah razı olsjn. Ben zaten kullanıyordum kendime 2.ayimdaydim Eşim e aldim oda 1.5 ay kullandı ve düzeldi. Birde kafa rahatlığı derler ya çok önemli. O ay biz memlekete tatile gittik tabiki adet bitimiyle düzenli ilişkiye çok dikkat ediyorum 3 gun de bir diye ama orda eş dost akraba ziyaretleri derken kafayı takmaya fırsatım olmadı degerlendirsekte ordan evime geldim hamile olduğumu öğrendim. Moral de çok önemli yani. Macun hemen etki eder dite bekliyordum 2 ay uğraştım yine hamile kalamayınca macunda yalanmış sadece hormonalrim hafif düzeldi diyordum çok şükür allaha inşallah size de vesile olur