Aylininzz 40 hafta oldum ama sancım hep 0 larda 1 bucuk cm açıklık var ha doğurdum doğurcam diye uykular gitti aniden o sancı ile uyancam diye korkar oldum sunidende çok korkuyorum dua edin bana kendimi ölcekmişm gibi hissediyorum 😔
Gamzecinar141119 Aylininzz ayy kıyamam düşünme öyle kötü Allah bi nefeste doğurup kucağına almayın nasip eder inşallah kendini hazır hisset doğuma sıkma hiç sancıdan korkma derin derin nefes al sancının acı vericeğini düşünme üzerine git inşallah güzelce alırsın kucağına darısı benim haftalarımın dolmasına daha çok var benmde 🙏🙏😘❤️
Esramese Aylininzz yorma kendini benmde bir dunya sanci var 130 150lerde ama 1cm aciklk 1haftadn fazladr it gbi surunuyorm resmn
R_Arslan Aylininzz yaaa insirah suresi ac oku hersey cok guzel olacakkk inan bunaa. Hayirla kucagina al bebegini insaAllah dualarim seninle🌿🤗
Aylininzz Gamzecinar141119 amin insallah bende sabırsizdm hep şimdi zamn dursun istiyorum bide ne zamn gelck halaa belli deil 40 hafta oldum halde ama hazrlikli olayım tabi
Aylininzz R_Arslan amin inşallah canım benim sende sağ sağlim alırsın kucağına artık şuraya doğurdum yazmak istiyorum 🙏
Cerenkurt06 40+2 oldum bende de tik yok fakat iki gun once var sandik gittik yoktu bende alt muayeneden cok korkuyorum dogumdan da biraz korkuyorum cok karmakarisigim canim daraliyo nasil olcak diye Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah😔🙏🏻🙏🏻
DenizDh Aylininzz ay bende senin gibiyim 39 haftadayim ama tik yok ne sanci ne agri ne baska bisey kizim bas assagi durmus bekliyor sunni sancidan tirsiyorum uyku uyuyamaz oldum
Mervebaser94 Aylininzz inşallah kendi sancinla sağlıklı hayırlı kolay bi doğumun olur rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🤲
Seymabesr Aylininzz Aylininzz 39+1 olduk bizde 1 cm açıklık sancı hissetmiyorum hiç tık yok sadece kasıklarım yürürken çok acıyor umarım vaktinde rahatça gelirler saatlerce sancı çekmeden kısa zamanda kucağımıza alırız 🙏
Cln_bhc123 Aylininzz cnm korkma ne guzel işte birden sancın olacak ve bebişin gelecek ☺️yalancı kasılmalar veya sancılar yaşamadın bazıları gıbı her seferinde doktora koşmadın😂 bu guzel bişey aslında bıde belli kı erkek bebek bekliyorsunuz bide ondan🤗👶
DenizDh Aylininzz ben artik gel demiyorum pasa keyfin bilir diyorum cidden zaten uyku falan yok uykusuzlugada alistim gece 15 kez wcye kalkinca uykuda kalmiyor :D