Herkese merhaba kızlar doğum hikayemi yazıp siz hamilelerden dua isteyip Happy Kids’e geçeceğim 🥰 Çok sıkıntısız bir hamilelik geçirdim çok şükür son günüme kadar rahatça temizlik yapıp,araba kullanabiliyordum. Gebeliğim boyunca hep 2 hafta önden gidiyordu oğlum doktorlar iri bebek ya da erken doğum bekliyorlardı. Son haftalarda kontrollerde kilosu da ortalamanın üstünde çıkmaya başladı bu bizi normal doğum için çok tedirgin etti fakat kararlıydım , doktorum da 3800 e kadar doğurtabileceğini söylüyordu. 39. Haftaya girdiğimde hala hiç sancım yoktu fakat son kontrolümde doktor bebeğin suyunun cok azaldığını söyledi kilosu da arttığı için Cuma günü yatısımı yaptırıp Probess vereceğini olmazsa suni sancı ile doğumu başlatacagını söyledi. Hiç tedirgin olmadan kabul ettim doktoruma çok güveniyordum ❤️19.07.19 da sabah 7 de propess takıldı çok hafif sancılarım gelmeye başladı biz bu sırada eşimle ebelerin gösterdiği hareketleri yapmaya başladık fakat açılmam sadece 2 cm idi ilerlemiyordu öğlene doğru suni sancı takıldı ve başladı asıl sancılar eşim ile sancı odasında sancılarımı karşılamaya başladık plates topunda yaptığım hareketler her saat açıklığı arttırmaya devam ediyordu dayanılmayacak ağrılar değil hiç korkmayın. Bu sırada ebeler ve doktorum gelip açıklığımı kontrol ediyorlardı en zor kısmı buydu sanırım uzanmak istemiyordum çünkü uzanınca çok zorluyordu sancılar nstye bile ayakta bağlandım. Akşam 17.30 gibi artık büyük tuvaletimi yapma isteğim gelmeye başlamıştı doğum odasına alındım yanımda eşimde vardı hep destekti o olmasa pes edip sezeryan isteyebilirdim 🙄 Oradan sonrasını pek hatırlamıyorum sancılarım tavan yapmıştı birkaç ıkınmadan sonra bebeğim çıktı kucağıma verdikleri anda herşeyi unuttum mükemmel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim çok kanamam oldu rahmim kendini çok zor toparladı 2 ünite kan takviyesi aldım ve bebek iri olduğu için çok dikişim oldu fakat su an biraz daha iyiyim. Son olarak bebeğim enfeksiyon kaptığı için su an yoğun bakımda sizlerden dua istiyorum 🙏🏻