Deletedmom0042 Afedersiniz ama anüsün orda küçük bi şişlik gibi bir şey çıktı yuvarlak, çok acıyor! Başına gelen var mı? Nedir bu? Nasıl geçer biliyor musunuz ?!😥
Tamam Deletedmom0042 basur,ılık su tutarak onu yavaş yavaş içeri sokarsanız acısı gider.Geçmiş olsun.
Ebruliiii Deletedmom0042 canım damar dışarı çıkıyo dün biri daha sormuştu feridun kunağın onla ilgili videosu var programında anlatmıştı bende vardı uyguladım geçti ılık suya oturup yumuşat sonra zeytin yağı ile ova ova yumuşattığın damarı içeriye ittir
Sedayt Deletedmom0042 Büyük tuvaletini yaparken zorlanıyorsan ıkınıyorsan çıkıyor aniden bende kendiliğinden geçmişti
shrbrk benim gencken cikmisti zorladigimdan. kimsedd bilmiyor. şoylede var demedim aileme kotu bisey mi ki:(
shrbrk Deletedmom0042 benim et parçasi gibi. sizde bakin nasil bi renk. ozaman icin acımıştı. ama boyle devam ediyoruz yaşama 😂
Deletedmom0042 Sedayt bendede bi süre kalıp tekrar şişlik iniyor ama alışmış oraya gibi zaman zaman geliyor :/
hilaliminannesi Sedayt ne kadar süre sonra geçti peki bende 1 aydır var hiç gitmeyecekmis gibi doğumda yaklaştı 😕
Deletedmom0042 shrbrk rengine nasıl bakacağımı bilmiyorum 😅 aynen et parçası benziyor ama sanki küçük et sismis gibi, anlamadım
shrbrk Deletedmom0042 😂😂 konu saçma değil ama gulesim geliyor. hemoroid biraz daha disariya kirmizi biseyin cikmasi diye biliyorum. benim ki makattan et cikmasi. anlatamayrum.gecmis olsun 😂😂
Deletedmom0042 Ebruliiii damar mıı? 😥😥😥 önceleri yine olmustu o zaman sıkıp patlatmaya çalışmıştım, acaba iltihap falan mı diye 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ O videoyu bulabilirsem bende izleyip deneyim, inşallah işe yarar. Teşekkürler 😊
R_Arslan Deletedmom0042 hemoroid canim genelde hamilelerde oluyor doktordan krem alabilirsin kabiz olmamaya cok dikkat et yemeklerle salata tuket kayisi falan ye gecmis olsun
Deletedmom0042 R_Arslan aslında çok miktarda olmasada günlük kayısı yemeye çalışırım. Ama bende işe yaramıyor çoğu zaman 😑 arkadaşların dediğini uyguladıktan sonra geçmezse o zaman doktora giderim inşallah, teşekkürler 😊
ikicocuklubiranne hilaliminannesi doktoruna söyle canım bende de vardı hatta kanıyordu kabız olduğum için doktor bir krem yazdı şimdi çok şükür rahatım