Marayy Kızlar merhaba 8 gün var adetime bundan 8 gün önce kahverengi yumurtlama akıntım geldi ve bugün test yaptım dayanamadım 2 saat içinde böyle oldu testim https://i.hizliresim.com/WXbByN.jpg
Aslicrn Marayy canim valla cizgi var ama cok beklemis banada boyle oluyodu ama malesef adet oluyodm eger gebelik varsa 5 10 dk icinde belirir cizgi bide cok erken yapmissin 3 4 gun snra ilk idrarla bidaha denemelisin insallah gebesindir🙏🏻
Hamilebiranne Marayy kuzum 3-4 gün daha bekle testi yap 20 dk takip et bakalım tekrar böyle çıkacak mı . Ay hadi inşaAllah çıkar güzel haberlerle gelirsin ❤️
Marayy Aslicrn evet canım normalde böyle net çizgi çıkmazdı hiç ama tabi ne kadar güvenebilirm iki saat sonra çıkan teste
Marayy Aslicrn evet canım normalde böyle net çizgi çıkmazdı hiç ama tabi ne kadar güvenebilirm iki saat sonra çıkan teste
Otherozge Marayy evet canım bnm ilk 10 dakka cıkmadı sabah bakmıştım yoktu akşam geldim baktım çok çok çok silikti.ertesi gun kan baktırdım pozitifti.kanla netleştirmen en saglıklısı.inşallah vardır bebişin 🙏🏻
Hirabia Benimde bu gün tam 1 hafta var adetime göğüslerim 3 4 gündür çok ağrıyo üzerine yatamıyorum uclarından başladı ağrı ve bugün adet sancısı gibi sancım var belimde de bi ağrı dayanamadım test yaptım hiç bişy çıkmadı sizde belirti varmı
Busimss Hirabia benim 6 günüm var adetime ama kasık agrım ve bel agrım var sadece normalde göğüslerim acırdı hep bu sefer acıma Yok anlamadım
Hirabia Aslında sabredebilsek 2 gün geçtiğinde garanti sonucu alırozda işte zamanda geçmiyor ki şuan resmen adet sancısı çekiyorum kasıklarım belim ve daha 1 hafta var adetime anlayamadım
baltacirahsan Hirabia Bende de aynı ağrılar var dün kan testi yaptırdım negatif regleme 8 gün var ama ben daha önce bu kadar erken adet ağrısı çekmedim. Ve tatlı tatlı başım dönüyor :)
Marayy Hirabia Nar Tubasim Yvsbsra ikimelekannesi___ Trabzon61 Deletedmom2224 kızlar adete 4 kala tekrar gebelik testi yaptım yine saatler sonra çıkan çizgi oluştu sanırsam bu ay da hamile değilim olsa çıkardı 🥺 https://i.hizliresim.com/r06qnm.jpg Hamilebiranne
ikimelekannesi___ Marayy insAllah hamilesindir canım Allah bağışlasın yeni dogum yapmış bir anne olarak söylüyorum ne kadar güzelse o kadar zor Rabbim düşürmesin kimseyi
Hirabia Busimss aynen ya bende aynı durumdayım kasıklarda belde ağrı adet işim gibi ve şuan akıntıya karışık ufak bi kanama geldi off şu günler bi geçsede öğrensek ya 😂
Yelizokudan Busimss aynısı bende var 5 gün öar reglime ama bel ve kasık ağrım çok fazla ve çok gaz oluyor bende bu aralar🤷♀️
Hirabia İnşaAllah canm ya şimdide akıntıya karışık lekelendim akıntı baya yoğunlaştı inşaAllah isteyen herkese nasip eder rabbim