fundafunda Ikeadab sundvik 60*120 beşik aldık ama yataklar bana çok ince geldiği için ordan almadım iç yatağını.sizler yataklarınızı nerden aldınız?
Meinwunder fundafunda biz pierre cardininkini aldık. Onunda yatağı ince. Sert bir sünger. Genellikle böyle oluyor. Mesela chicco next2me modelide ince veya diğer markaların beşikleri. Önemli olan fazla yumuşak olmaması diye biliyorum.
TgceeS fundafunda bende beşiği ikeadan aldım yatağı da ikeadan aldım çoğu beşik yatakları ince oluyor zaten inceliğinden çok sertliği vs önemli diye düşünüyorum ben 😊
Olivkie fundafunda ben de beşik ve yatagı ikeadan aldım. Onlar bebekler belli bir standart dahılınde uretım yapıyorlar sonucta. Yalnız ilk birkac ay yanımda yatırabılmek ıcın 150₺ lik bır hafıf ufak besık almayı dusunuyorum...
cerocum Bana da ikeadaki yataklar çok ince gelmişti yataş miniko aldık fakat beşik üst kademedeyken yatak biraz yüksek oldu. Geriye 17 18 cm falan boşluk kaldı. Sıkıntı olursa alt kademede kullanırım diye düşündüm. Rahat, iyi bir şey olsun yeterki.