Dorukus Kimler hangi doktora hangi hastaneye gidiyor, kaçıncı haftalardasınız burdan bilgi alışverişi olsun 😊
Ayserose Dorukus bende mersin mezitli cnm,doktorum arzu doruk bebişim kız 👼🏼 24+4 haftalıgız 2 hafta önce kontrol vardı,700 gr 30 cm di durumlar bu bizde
Gulsennnnb Dorukus mersi n city hospital Günhan doluoglu drm 34+5iz kızımız olacak 2560 kilosu 47 cm boyu normal olacak insalllh💕
Morkelebek01 Ayserose benim 22 haftada 487 gram 27 cmdi iyi dedi doktor ama sana bakarak çok geri gibi geldi. Bu arada ben Mardin'deyim ama memlekette yani mersinde doğum yapacağı m kısmetse
Aturkk Mersin şehir hastanesi doktorum Türkan İlhan Saymaz 14 haftalıgız henüz cinsiyetimiz belli olmadı 2 hafta sonra insallah🥰🥰
Ayserose Morkelebek01 normal dediyse normaldir cnm her bebek farklı,takılcak durum deil boy kilo saglıkla dünyaya gelsinlerde🥰🥰❤️
Ozg_as Bende Mersin Yenişehir deyim Forum yaşam hastanesine gidiyorum Dr. um Sultan hanım 20. Haftamizdayız cinsiyete 11. Haftada erkeğe benziyor denilmişti 14. Haftada kesinleşti
Dorukus Ozg_as ilk bebeğimde ilk kontrollerime gittiğim doktor 😊 bende Forum yaşam Menderes Şahin’e gidiyorum
Dorukus Ozg_as ben sadece 2kere gittim, giden arkadaşlarım çok memnun olduğunu söylüyorlar,yardımcı oluyormuş hep
Dorukus Gulsennnnb maşallah 🧿 ben 30.haftada gittiğimde daha 1560gr dı 34te gidecem bakalım merak ediyorum 😊 yüzünüde göstermiyor kaçtır
Pembekelebek Merhaba mersin anneleri. Daha yeni kaydoldum buraya.Doğum sonrası heyet raporu alan varmı aranızda. Hangi hastaneden aldınız. Ben medical park hastanesine gidiyorum. Onlar vermediklerini söylediler. Doğum iznim bittiğinde bebeğim 2 aylık olacak ve çok küçük