Merhaba güzel anneler 5 ay 2 gün önce normal doğum yaptım ama hala happy momdan ayrılamıyorum bebişten fırsat bulduğumda bakıyorum foruma ☺️ Az önce vajinismus postu gördüm bende yazmak istedim evliliğimin ilk 5 ayı bende çok çektim vajinismustan ağlama krizleri çeşit çeşit ilaçlar buhara oturmalar neler neler maddi manevi baya bir çökmüştük ama eşimden Allah razı olsun birgün bile öff demedi doktor teklifini bile o yaptı araştırdık ve bir doktora gittik 3. Seansta yenmiştim o gün sevinçten ağlamıştım eşime maddi borç yapmayim diye ertelemiştim düğün borcumuz vardı baya ama tedavi sonrası beklediğime pişman oldum 🙇🏻♀️ Tedaviden 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim ve dünya tatlısı bir doktorla tanıştım alttan muayeneden korksamda cesaret verdi en önemlisi normal doğum yapabilirsin bebeğin iki üç ıkınmada çıkar dedi çünkü bebişim çok aşağıdaydı beni hep destekledi ilişkiden korkan ben normal doğum istemiştim 35+5 haftalıkken suyum patladı ve doğuma gittim suni sancı verdiler o biraz beni yıprattı ama doğum gerçekten anlatılan gibi öcü değilmiş kesik atılmış iğne yapılmış hiç hissetmedim o an tek hissettiğim inanılmaz bir sancı🤭 ve 6 saat sancı yarım saat doğumhane sürecinde bebişim dünyaya geldi sancım yüzünden çok bağırdım süreci uzatmışım ama düşününce şu an acemilikten işi ben zorlaştırmışım gerçekten zorluğu yokmuş her şey sizde ve iyi bir doktorla ebede bitiyor 🤗 smear testi bile yaptırdım inanın 1 sn sürmedi sıfır acı ☺️Kusura bakmayın uzun oldu hakkınızı helal edin merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olurum🤗