Kayrabsra Cumaya kadar karar vermem gerekiyor artık ve ben hiç bir isme karar veremiyorum 😞 anlamlarına bakıyorum daha çok anlamı güzel olsun diye Asude Aysima Asel hüma Bunlar nasıl geliyor kulağa fikir verirmsnz siz neler koyuyorsnz
Ecmnr7 Kayrabsra ben eva koyucağım ama yazdıklarınız arasında en güzeli asude hatta Asu olarakta düşünebilirsiniz harika😍
Alarasel Ecmnr7 bnde eva dşündm eşim istemedi ya yabancı kökenli olduğu için köken değil yabancı bircok ünlününde adı ztn ama kulağa hoş geliyo bn çok beğenmiştm kısmet olmadı başka karar verdik😊😊
zeynepteacher SabriyeBursa Gerçekten de etraf insanı ne kadar etkiliyor içimizden geçen ismi veremiyoruz ama yanlış yapıyoruz. Ben de aynı şeyi yaşadım ama artık kimsenin onayına sunmuyorum ya da fikir beyan etmesini dikkate almıyorum. Bence senin de aklın kalacağına içinden geçtiği gibi seslenmeyi tercih et kızına.
SabriyeBursa Kayrabsra eski isim dediler bende çok severim eski klasik isimleri bence çok güzel Asude koysaydım Asu diye de seslenecektim çok hoş 😍
Kayrabsra SabriyeBursa yani anlamı güzel ve kulağa hoş geliyor diye düşündüm ama net şu diyemiyorum yeni isimleri de beğeniyorum karmakarışık duygular içerisindeyim 😄
SabriyeBursa zeynepteacher çevre çok etkiliyor dediğin gibi yok anlamı kötü yok eski yok yeni yok bilmem ne şu bu herkes her konuda fikir beyan ediyor. Yine benim istediğim oldu o ayrı konu 😁
Kayrabsra zeynepteacher kesinlikle katılıyorum oğlumun ismini en baştan evlenmeden önceden belliydi sona kadar kimse bilmedi kimse yorum yapamadı ama kızımda fikir olur diye söyledim herkes ayrı bir şey söylüyor buda insanı etkiliyor kimseye sormadan kafa karıştırmadan en başta koymak gerekiyor bunu anladım
Defnemmm2301 Kayrabsra ay ne güzel şanlısın canım sen katacaksın bazı anneler var hiç düşünme fırsatı bile olmadan örneğin ben kaynanamın ismini katmak zorunda kaldım eşimin isteği üzere yazdıklarının hepsi de güzel gönlünden hangisi daha çok geçiyorsa onu kat adıyla sağlıkla büyüsün inş
Kayrabsra Defnemmm2301 amin canım ogluma kayınpederimin ismini koydum yanında ek ile ama kaynanam koy demedi eltim kızına koydu o yüzden şanslıyım 😊