Fatmnr Arkadaşlar bebegim 25+1 haftalık 2 haftadir magnezyum eksikliğinden yürüyemez hale geldim yatamıyorum yatincada sağa sola eşimin yardımıyla dönüyorum yürürken topalliyorum sizde bu kadar ağrılı mi geciriyorsunuz
KubraatMacit Fatmnr benim sağ bacağım da gece çok ağrım oluyor magnezyum u günde iki kere iç dedi doktor geçti biraz
Obsesifk Fatmnr biz 27+2yiz şuan hiç öyle bir şikayetim olmadı canım ama eşim tambi madenduyu bağımlısı olduğu için günde en az 1 şişe içiyorum belki onun etkisi olabilir
ozgesoy28 Fatmnr Ya bende 25+5 haftalık aynı şeyler var belimin ağrısından topallıyorum artık yanlarıma vuruyo agrıı ve bende çok su içiyorum genede yokk
MeryemFatih Fatmnr Maden suyunun çok iyi geldiğini duymuştum 27 haftalığız çok şükür sorunsuz geçiyor kendinize dikkat edin
Merviss Canim bol su ic bende 25 haftaligim cok sukur bi sorun yasamiuorum. Doktorun magnezyum takviye vermedi mi?
Fatmnr Merviss magnezyum verdi 1 haftadır kullanıyorum ama bi etkisi olmadi daha çok kötüye gidiyor gibi
Fatmnr Merviss evet suya atilandan mor kutulu aslında ben günde 2.5 lt suyu rahatlıkla tuketiyorum günde 1 tanede maden suyu içmeye başladım ama hiç biri ise yaramıyor çok fazla ağrılar oluyor daha çok gece aziyor