Canan_seckin Kızlar merhaba, çatlama iğnesi olup da gebe kalmayan ama adeti geciken oldu mu? Ne kadar gecikiyor ve bu normal mi ? Sancım çok fazla yok ama ara ara kaşıklarıma batma şeklinde ağrı oluyor. Kist olmuştur diye korkuyorum?
Esenburhan123 Canan_seckin bende 3 Temmuz’da oldum çatlatma iğnesi suan agrım var adet olucakmısım gibi ama beta hcg değerinde bir tık yüksek onu takip ettiriyorum
12Caglaa Canan_seckin canım olursun adet iğneden dolayı adetin geçiyor bndede olmuştu olursun bugün yarın
Canan_seckin Esenburhan123 yok benim düşük çıktı yani negatif 👎 ama hala adet yok. Doktorum da bişey demiyor bekle demekten başka
Sbnm06 @Canan_seckin Bekle bakalim canım zaten olmadan bir kaç gün önce benimde ağrılarim kesilmişti.Ve olacağım gün inanılmaz bir ağrım oldu.Ilac aldim zor dayandım
Canan_seckin Sbnm06 aynen dediğin gibi ama böyle olunca da insan daha stres oluyor bu seferde hasta olamıyorum bi sıkıntı mı var diye üzülüyorum
Hirabia Kızlar meraba adetime 1 hafta kaldı 3 4 gündür yani 10 gün kala göğüslerimin ucundan başlayan bi sızı başladı ve bu gün adet sancısı gibi bi sancım başladı belimde ağrıyor daha 1 hafta var gebelik olabilirmi
Hirabia Canan_seckin yok canm olmadım ve şuan akıntıyla karışık kıl gibi kıl gibi kan lekeleri geliyor akıntı da çok adetede daha 1 hafta var
Srn35 Canan_seckin gözün aydın canım en azından belirsizlikten kurtuldun kafan biraz olsun rahatlamistir