Suragurlrr 31 haftalık hamileyim. Asırı kararsızımmmmmm kızıma bir türlü isim bulamıyorum. İsimli nevresim yastık vs vericem. Ama içime sinmiyor lütfen önerde bulunun. Ağır isimler dikkatimi cekiyor
Ozgehasan Suragurlrr ağır isim derken anlamadım ama Hazal kevser Rabia betül idil eylül mira hira cansu şule nurdan melisa defne hilal neslihan lebüdâ ezgi (Asel hafsa) tuğçe adeviye demet deniz bizim kızımız olsaydı ela olucakdi😊
Annesininbitanesi0 Suragurlrr ahhaa canım aynı haftadayız ve bende öyleyim 😁 bulamıyorum beğenemiyorum eşimede beğendiremiyorum valla bende kapı süsü yapıyorum isim yazmadım 😁
Suragurlrr Annesininbitanesi0 aynen bende hiç böyle ummadım hemen koyarım sandım:) ama hiç öyle olmuyormuş
Rabia2019 Suragurlrr evet canım anlamı çok güzeldi yanlış hatırlamıyorsam güzelliğin cemalinin yansıması gibi bir şeydi ☺️
Fdm_nuur98 Suragurlrr Miray Lina dusnuyrm bende ama byle çok isim grdukce DHA çok kararsz kalırsın en iyisi aklndam gcen iki ismi oylama yp mesela instgram gbi sosyal medyada fazlda takma msallah byle tkintidan çok hastalık çıkıyor besmele cek ve en çok aklmda klanı seç
DefneninMilasi Suragurlrr Nazende Hanzade Gibi isimleri begeniyorum ama kulaga cok agir gelsigi icin tercih etmedim ben.