Esnrgn Meryemyy ilki düştü şu an ikinciye hamileyim inşallah bu iyi olacak darısı başınıza benzer şeyler yaşayınca dayanamadım yazdım
Gamzeliim38 Meryemyy Benimde tüplerim kapalıydı bir Dr öyle söyledi Başka bir Dr biri tüpümün açık bir tüpümde de hidrosalpinks olduğunu syledi 1 düşük,bir kimyasal,1,başarısız aşılama ve tüp bebekten sonra Tüp bebekle hamile kaldım çok şükür
Meryemyy Gamzeliim38 çok şükür rabbim size bağışlasın 🤲🏻 Herkes farklı şekillerde imtihan oluyor. Herkesin hikayesi farklı. Rabbim yoklugunu aratmasin herkese nasip etsin inşallah.🌼
Meryemyy Esnrgn inşallah rabbim en hayırlısını versin 🤲🏻 doktora gidiyorum şu an yoldayım, yolcunun duası kabul olur derler dua ediyorum size🥰
Meryemyy Esnrgn Merhaba☺️ çok hafife almışım zordu benim için. Ameliyat sonrası epey zor bı süreçti. Hsgde kapalı çıkan tüplerde geçiş görülmüş işlem yapmadan. Yapışıklıklar düzeltilmiş bir de.
Meryemyy Merhaba☺️ çok hafife almışım zordu benim için. Ameliyat sonrası epey zor bı süreçti. Hsgde kapalı çıkan tüplerde geçiş görülmüş işlem yapmadan. Yapışıklıklar düzeltilmiş bir de.
Esnrgn Meryemyy geçmiş olsun. Açılması çok iyi haber. Sevindim. Benim açılmadı milimlik geçiş vardı sadece tüp bebeğe hazırşanırken 3. Ayda geve kalmıştım yani en önemlisi kafa rahatlığıymış öğrendim
Meryemyy Esnrgn zor da olsa geçiş var dedi doktor müdahale etmeden görmüş geçiş olduğunu. Umutlaniyo insan hemen 🥰
Dilek3535 Meryemyy merhabalar öncelikle eğer unut olacaksam ne mutlu ama mucizem Allah nasip ederse 96 gün sonra kucağımda benimde iki tüpüm kapalıydı ameliyat oldum 6 Şubat 2020 de doktorum tüplerin ikisini de açamadığını tüp bebek yapılmadı gerektiğini söyledi ben normalde iZmirde oturuyorum ama doktorum afyondaydı hep geldim gittim sonra pandemiden dolayı rapor işi biraz gecikti şehirler arası kısıtlama vs sonra ben tam mayısta tesadüf bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ben şok doktorum şok tabi keseyi gördüm demesem inanmıyoruz fakat kese vardı bebek yoktu bekledim gene de mucizemde 9. Haftaya kadar ama benek olmadı boş gebelik oldu ve kürtaj oldum derken adetimi beklerken gelmedi tekrar gittiğimde tekrar hamile olduğumu öğrendim ama rahim toparlanmadıgı için düşük oldu tam 2 ay bekledim sonra tekrar hamileydim şükür normal yolla ikizlere hamile kaldım fakat biri saglıksız oldugu için rahim birini eritti çok şükür rabbime ki suan biri karnımda ve biz 26+2 olduk bugun rabbim kimsenin kollarını boş bırakmasın hele ki evladıyla sınamasın suan tek duam tüm anne olmak isteyenlere umut bazen kırılıyor ama Ümit her zaman oluyor hep hayırlısını diledim istedim isteyen tüm kardeşlerime nasipmetsin biraz uzun oldu ama laparoskopi mutlaka olun rabbim sağlıkla evlatlar nasip etsin evladı olanında kazası kucağına almayı nasipmetsin 😢🙏🙏🙏🧿
leaf-07 Dilek3535 Maşallah, sağlıkla kucağınıza alın inşallah evladınızı. Peki birşey soracağım laparoskopi sonrası yumurta büyütme vs.hicbir tedavi görmeden mi oldu bu gebelikler ???