beyazguvercinim33 Kuzular bana ateş ölçer tavsiyesi verirmisiniz hangi markadan memnunsunuz ve nerden aldınız
Ebruliiii beyazguvercinim33 ya ben koltuk altı aldım 🤔diğerleri çok ucuk geldi fiyatları bide temassızlarda doğru sonuc vermeye biliyo diyolar ne bilim bilemedim valla
seher_unl beyazguvercinim33 kızıma medisanın temassız alından ölçeninden almıştım ne kadar pahalı ne kadar iyi olursa olsun ortam ısısından temazsız dereceler etkileniyor 2 saniye arayla ölçüyorum farklı sonuç veriyor en güzeli koltuk altı ateş ölçerler doktorumuzun tavsiyeside bu yönde
Sebogelin beyazguvercinim33 başta wewell temassız almıştık sonra ölçümde hata olduğunu farkettik . Biz de doktorumuzun kullandığından aldık braun kulaktan ölçer. Memnunuz
beyazguvercinim33 Mr1517 valla ya kafam çok karışık yorumlar farklı medisana iyi diyorlar oda pahalı 350-500 kadar var bu kadar para veremem Doğum özel de olacak 🤦♀️🤦♀️
Mskywalker Braun prt2000 öneriyorlar. Doğruluk payı yüksekmiş bu ateşölçerde. Ben bundan alacağım sanırım.