meltemerdem Betulsarda yani genel olarak her şeyine baktı Petek hanım ama yoğun çalışan biriymiş sanırım. Oldukça sinirliydi. Bir seyler sormaya korktum. Hafta içi tekrar kontrolüm var kendisine. Bakalım bu defa nasıl olacak. O zaman deneyimimi-fikrimi buradan yazarım 🙂 artık Mesut beye gitmiyor musunuz ?
Betulsarda meltemerdem cok saol canim, artik gitmiyorum arada annemde kalmaya basladik esimin isinden dolayi, burda gitmeye basladim ama mesut beyden memnundum. sen gidince gene yazarsin insallah iyi gecer memnun kalirsin hafta ici
Selhan meltemerdem benimde mesut hoca harika bi insan😊 detaylidan önce küçük bi detaylı yaptı bütün stresimi aldı petek hanimada detaylı yaptırdım çok elektrk alamasamda 🙈mesut bey onermisti oyuzden gittim açıkçası
meltemerdem Selhan bende Mesut bey önerdi diye gittim. Ve doktorumdan çok memnunum 🙈 Mesut beyden yani. Her gittiğimde bebeğin organlarına falan bakması beni çok rahatlatıyor doğrusu. Kendisi zaten önceden ikili testleri detaylıları yapıyormuş bu konuda çok bilgili 🤗 doğumum da kendisiyle olur inşallah 🙏🏻
Selhan meltemerdem Aynen gerçekten rahatlatıyo ondan önce farklı bi doktorla devam ediyodum hastaneden ayrılınca tesadüf mesut beyi buldum bende 8.haftadan beri onunla devam ediyoruz umarım doğuma kadar onuda kaybetmem onla sonlandirirz 🙇♂️
Selhan meltemerdem mesut bey aralıkta uyardı bu seneden ödeme yapabilirsiniz doğum için diye gecen seneden verdim normal doğum üzerinden yarısını aldılar odemenin bu senenin zamlarından etkilenmemek adına kimisi mesut bey yard.doc olduğu için 3kusur diyolar ama organizasyondaki ecem hanım ole bisey yok dedi siz hiç bilgi aldınız mı fiyat konusunda
meltemerdem Betulsarda detaylı ultrasonum iyi geçti Allah’a şükür ama biraz erken gitmişim ben 🙈 sen 10 gün sonra tekrar gel bir sorun yok her şey yolunda ama biraz daha büyümüş olur dedi. Benim de işime geldi açıkcası 🙈 sinirli olduğu için o gün yüzünün net fotosunu isteyemedim 🙂 bu gittiğimde her şey yolunda olur umarım🙂
Balcanli Nursenyilmaz öncesinde özel hastanede yaptırmıştım çok detaylı olmadığını düşünerek içime sinmediğinden bi de cerrahpaşa da yaptırayım dedim. Yani bunu yapan tek bi hoca var zaten o da 50 55 yaşlarında bi profesör. Öncesinde bi şikayetin varsa soruyo dinliyo seni ultrasondan sonda neyin ne olduğunu açıklıyo sormak istediğin bi şey var mı diye soruyo. Oldukça da ilgili yani. Her hasta yaklaşık 45 dk sürüyo ☺ çok konuştum ama kısacası ben memnun kaldım 👍🏻
Balcanli Nursenyilmaz memnun kaldım evet özel hastane olmamasına rağmen her hastayla ilgililer öyle devlettekiler gibi başından savmıyo kimse her istediğinizi sorabiliyosunuz uzun uzun cevaplıyolar. Hatta bu yüzden randevunuz sabah bile olsa geç saatlere sarkabiliyo ☺
meltemerdem Selhan size bir şey sormak istiyorum. Geçenlerde Mesut beyle konuştuğumda kilo konusunda diyetisyenimiz var demişti. O ayrı bir muayene ücret mi yoksa Mesut bey mi yönlendiriyor ? Bilginiz var mı ?
Selhan meltemerdem ben tüp mideli olduğum için hiç diyetisyen konusu açılmadı aramızda mesut beyle açıkçası bilgim yok oyuzden bende diyetisyen kontrolundeyim suan ama mesut beyle hiç kilo konusunu konusmadik
Ceydiii meltemerdem reyapta hangi doktora gidiyorsunuz ve her gittiginizde bebegi renkli gorebiliyormusunuz?
Selhan Ceydiii mesut beye gidiyorum renkli görmek istedigimde gösteriyo fakat çıktı veremiyo cihazı olmadığı için ekrandan resmini çekiyoruz