Snvebn ben de kilo almadığım gibi 65 kilo ile hamile kalıp 56 kiloya kadar düştüm 🙄aslında iyi oldu çünkü zayıflamak istiyordum 👍kızım şükür kilosu boyu gayet iyi ve sağlıklı çok şükür 🙏 bugün kontrolümüz vardı.57.8 olmuşum bunun 300 gramı kızımız 🥰🧿1.5 kilo almışım 1 ayda 👍 dengeli beslenip vitaminlerimi almama rağmen ne yazık ki bulantı ve kusmalarım devam ediyor 🥺doktorumun verdiği bitkisel bulantı ilaçları da fayda etmedi.başka ilaç veremem dedi.bende o yüzden nane kaynatıp içiyorum sabahları kahvaltıdan sonra kendimi tutuyorum 👍çok şükür ki 3 gündür iyiyim 👍inşallah böyle devam eder🙏Çünkü artık 20. Haftadayız ve beni çok zorladı🥺 bugün 4lü tarama için kan verdik tetenoz aşısının ilk dozu yapıldı ✅ yarında inşallah ayrıntılı ultrasona gireceğiz 👍çok heyecanlıyım 🙈kızımızı yakından göreceğiz 🙏 dualarınızı bekliyorum 🙏 yavrucaklarımızı sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza alalım hepimiz 🙏 güzelce büyütelim 🙏 bu minikler dünyanın tadı tuzu🥰yaşam enerjisi 🙏 rabbimin mucizesi her biri 🙏 bir çocuk doğmuyor sadece doğumda bir anne de adeta yeniden doğuyor 🙏yeniden doğma mucizesini yaşayan ve yaşatan bütün güzel annelere selam olsun 👋 ne olursa olsun her anınızın tadını çıkarın 👍çünkü hiç bir zaman geri yaşanmayacağı gibi bu değerli zamanlarda tekrarlanmayacak 👍 bir kez daha evladımızın olup olmayacağını bilemeyiz 🙄 bu karnımıza yapışmış koala 🐨 yavrularının da dünyaya gelip gelmeyeceği meçul. Bu yüzden bize bu güzellikleri yaşatan pıtırcıkların her anını değerlendirelim 👍