12_yil_sonra kbra2109 hayır , o bölüm riskli gebelikler için kadın Doğum uzmanı oraya sevk etmezse bakmazlar . Siz radyoloji bölümünde in alacaksınız
Haticefenerdemir kbra2109 radyolojiden alman gerek. Bende öyle sanarak perinatolojiden almıştım doktor kızdı burası riskli gebelerin bölümü diye. Doğru düzgün bakmadı bile. Rapor belge vs de vermedi bilgin olsun
Mervektk1126 kbra2109 devletse radyolejide bakılıyo araştırma hastanesinde perinatoloji bakıyo özel klinikse yine perinatoleji tavsiye ederim çnkü daha iyi inceliyo
kbra2109 Eime ben ilk kadın doğuma aldım o bölümü açtı ben mhrsden perinatolojiye aldım bi bakın mhrsden eğer o bölüm açıksa direk alabilirsiniz
Eime kbra2109 anladım benim yapabileceğim hastane uzak baya oyuzden 2 defa gitmek zor tek seferde randevu alabilirsem iyi olcak
kbra2109 Haticefenerdemir ben bılmıyordum doktora gittim oda detaylı diye perinatolojiden alacaksın hatta kagıda bıle yazdırdım yanlıs olmasın dıye, oradan alacaksın dedi bana o bölümü açtı oradan aldım
12_yil_sonra Mervektk1126 perinatoloji direk bakmıyor ben geçen hafta gittim yanlış yönlendirmeyin . Soruyorlar riski ne diye ? Ya detaylı ultrason yada teşhis olacak . Doğrudan geleni hep çevirdiler geri, burası riskli gebelik diye
kbra2109 12_yil_sonra beni doktor yönlendirdi hiçbir sıkıntm yok ama doktor direk o bölümü açtı bana kadın dogum o bölümden alıp gideceksin dedi
Haticefenerdemir kbra2109 canım ben ümraniye araştırmaya gitmiştim ordan almıştım. Doktorun bi tek dövmediği kalmıştı. 2 li ve 3 lü testi perinatolojide yapıyolarmış. Başka hastaneyi bilemem. Ama ben birebir yaşadığımı söylüyorum
kbra2109 Ve kendi gittiğim özel doktorda perinatoloji daha iyi inceliyor oraya gitmeni istiyorum dedi bende devltten randevu aldım gıdecegm dedm.
kbra2109 Haticefenerdemir o ban ao şekilde bir cevap verirse benide doktor yönlendirdi yapacak bırsey yok sonucta randevuda aldım bakmak zorundalar bosver istedıgı muameleyı yapsın kötu bırsey görürsem tepkı vs şikayet ederm
Daphne kbra2109 Zeynep Kamil e geçen hafta gittim sırf ayrıntılı ultrason randevusu alayım diye 182 yi arayın dedi. Anatenal tanı polikliniğinden randevu isteyin dedi. Sizin hangi doktordu her doktor farklı mı yönlendiriyor.
kbra2109 Daphne bilmiyorum ki ben herhangi bir kadındoguma gittim o beni yönlendirdi bu bölüme 182yi arayıp randevu alın dedi
kbra2109 Daphne perinatolojiden aldım o doktor söylediği için,benm kendı doktorumda perinatoloji ayeıntılı ınceledıgı ıcın ıstıyoruz demstı o daha iyiymiş