babyUras_ nazlizeyno 40+1 oldum gelesi yok rahat galiba 😂 41e kadar gelmezse suni vercekler. Hayırlısıyla sağ sağlim kucagımıza alalımda bekleriz biraz daha ☺️
nazlizeyno babyUras_ insallah kendilinden gelir ama benm cocuklarmda hep 41 de doguyor baya bi gelisiyolar 41 e kadar ama 😊
babyUras_ Ebrulin yerleri rahat demekki gelmediklerine göre 😂 senin acılman varmıs bari benım oda yok 40+1 oldum uygulama bile atıyo beni 😂
Trabzon61 babyUras_ nisan biraz sümüksü ve hafif yogun geliyo afedersin balgam düsun, ondan sonra kan gelirse dogum baslar
babyUras_ nazlizeyno bizimki minikmiş biraz beklesede iri olmıcak galiba bende anladım ki benimkide gec geliyomus ☺️
Fatmada babyUras_ bu sabah ben de oldum kahverengi gelirse normal, kırmızı gelirse gel demişti ama benden bişey gelmedi😂
nazlizeyno babyUras_ banada 2 gün önce kisa bi bebek olcak dedi acildeki doktor kendi doktrm hc oyle bsey demedi. Ve ben asla inanmıyorum kisa olacağına olsada fark etmez hersey Allahtan ama bazen bilip bilmeden konusyo doktorlarda
babyUras_ nazlizeyno boyunu hic söylemiyo doktorum devlet hastanesi bilmiyorum boyunu ama genetik diyolar küçük dogmusum bende 47 cm. Suan ben 1.70 eşimde 185 ama oda küçük dogmus. Saglıklı olsunlarda boyunun falan hic önemi yok sağ sağlim gelsinler
nazlizeyno Oyali benm kiizmdada dediler cnm ama 51 cm dogdu hatta bacaginin biri kisa dediler masallah sapasaglam hic öyle bsey olmadi