Eliftuba ben o hastanede iğne oldum bndan 4 5 yıl önce kullanılmış enjeksiyon kullanmışlar iğne vururken bi hfta boyunca ağrıo die gittiğimde abarttğmı söyledi hastane yönetimi fenisitl verip yolladılar snra ben ağrıdan uyuyamz hale geldim yürüyemez marmara üni ye gittim üsten baktı bişi yok ilaç dağılmamış dedi krem verdi yolladı bu arada çevrmdeki herkes abarttğmı düşündü snra gataya gittim daha görür görmez enfeksiyon kaptığımı anladılar Allahtan kanıma karışmamış olduğu yeri çürütmeye başlamış enfeksiyon bu arada alo bilmem kaç vr kaç kere aradm umursamadı en sn gata bu şekilde teşhs koydu diince şikayetmi kayda aldılar yüzyılın başhemşresi Ayla hanım Allah razı olsun kendi ilgilendi bir de Genel Cerrahı Erdal Bey 2,5 saat süren operasyonla çürmüş bölgeyi aldılar ameliyt öncesi yaptıkları işlemleri söylemiyorm bile çok şükür Aids vs bulaşıcı hastalığa yakalanmadım kalçamın büyük bir bölümü hala çukur
Bir iğne beni bu hale getirdi siz siz olun uzak durun o hastaneden ki doğum da çocuğun kolunun çıktığını dahi duydum