Gamzee21 Benim bir tanıdığımın doğuma 2 hafta kala bebeğini kordon dolanmasından kaybetti.. Allah kimseye yaşatmasın, acaba bu neden olur bilgisi olan varmı ?
Eylulzeynep1 Gamzee21 bunu neden buraya yazip herkesi korkutuyosun cok merak edyosan arastir gt doktoruna sor arkadasim ne bu yeter ya
Kubuuu1 Gamzee21 bebek hareket ettiği için kordon dolaniyo ve üç dört kez dolansa bile hatta düğüm olsa bile çoğu zaman tehlikeli de değil normal doğuma engel de değil. Düğüm olsa bile kordondan akış devam ediyor
Iremgokce Gamzee21 annem bana hep yukarı uzanma bebeğin kordonu boynuna dolanır diyor kulaktan duyma birşeymi bilmem ama elimden geldiğince uzanmamaya dikkat ediyorum
Efsoo Bazen dogru duzgun sekilde eyilmiyorsun ondanda ola biliyo benim bildiyim Doktorum her zaman bana eyilirken dikkatli ol diyo dolana bilir diye.basqa bi fikirim yok ustte kalsin Cok guman bebeye cok dolanmis o kordon yazik bebek
Tugba12345 Eylulzeynep1 aynen smdi ya kordon dolanirsa nasl far ederm dusuncelerne girdm.ya hersye agliyorm zatn su siralr insann psikolojsi bozlyo grcktn
Bahara Eylulzeynep1 aynen öyle gerçekten korkuyorum böyle şeyleri görünce zaten riskli gebelik geçiriyorum bunlarda cabası
Iremgokce Gamzee21 annem bana hep yukarı uzanma bebeğin kordonu boynuna dolanır diyor kulaktan duyma birşeymi bilmem ama elimden geldiğince uzanmamaya dikkat ediyorum
Gulsah7171 Tugba12345 hiç korkma canım benim bebeğime de kordon 2 tur dolanmıştı ve çok şükür sağlıklı doğdu
Esramese Kalppp haklisin ama bi yandanda iyi gbi oldu en azindaan basindan gecen insanlar yazdgnda nelere dikkt etmeliyiz onu ogrenicez bn suniyi israrla reddettm 2dir eve geldim ama ayni reddetme yuzunden burdan bi bayan yazmis norml sancilarida olunca inadi yüzünden çocuğun sebebi oluyormus az daha kordona dolanmis kndi sancisi gelince
Gamzee21 Kalppp Buraya sordum, bilgisi olan yazsın herkes dikkat etsin, akıl akıldan üstündür derler. korkmanıza gerek yoktur allah kimseye yaşatmasın, hepimiz allaha emanetiz
Esramese Gamzee21 gecen okudum burda birinde kendi sancilari varken benim gibi inatla suniyi reddetmis cocukta sanciyla alta inmekten dolanmis sanirim sonradan suni kabul etmis ama is idten geçmiş tabi dolanmis bikere direk sezeryana almışlar cocuk kuvezde
[silindi] Gamzee21 https://www.neoldu.com/service/amp/gebelikte-kordon-dolanmasi-nedir-9720h.htm okumanizi tavsiye ederim!!