kevserinannesi bugün ikili taramam vardı ve dosyamı bugün açtılar eşimin kan grubunu sordu doktor benimki a rh (-) onunki a rh (+) oldugunu söyledim kan uyuşmazlıgınız var dedi bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Duyguhakan kevserinannesi bizde de var canım ilk bebekse sorun teşkil etmiyor kanaman vs olursa eger doktor direkt iğne yapıyor ama olmadığı taktirde 28. Haftada ve doğumdan sonra iğne yapılıyor o da ikinci çocuk için
Nazo61 kevserinannesi benm ikinci gebeliğim bugub kan verdim yarın iğne yapılack ilknde gerek olmuyor 28 haftalık hamileyim
Mervednr kevserinannesi evet canım kan uyuşmazlığı var. 28. Haftada iğne yapıyorlar . Eğer öncesinde de kanaman olursa daha erken vuruluyor. İndirect coombs diye bir test var onu yaptırıyorsun sonuç negatifse iğne yapılıyor
Aayse1234 kevserinannesi benimde ilk hamileliğim 28.haftamda doktor test yaptı ve kan uyuşmazlığı için iğneyi vurdu, şuan 33 haftalık olduk çok şükür bi sorun yok ama doğumdan sonra da iğne vurulacak diye biliyorum
Oflu61 Anne negatif baba pozitif olunca uyuşmazlık oluyor hem 28.haftada gerekirsede doğumdan sonra iğne vuruluyor
kevserinannesi ilk çocuk bizimde eşim evlenirken yaptırdıgımız saglık raporlarının sonuçlarını almamıştı bişey olsaydı aralar zaten diye duyunca ona çok kızdım alsaydı bilicektik
Duyguhakan kevserinannesi biz aldıkta ne oldu canım yine doktor uyuşmazlık vs var demedi yinede Bi sorun teşkil etmiyor korkma bende 28. Haftada yaptıracagım
Meyra61 Mervednr sonuç negatif olunca mı iğne yapılıyo ben testimin sonucunu bugün aldım negatifse sıkıntı değil dedi veren kişi ama kadın doğuma gösteremedim henüz