Ravza4141 Benim eşim mesir macunu yiyordu sürekli sabah aç karnına ve gece yatmadan ,şiddetle tavsiye ederim normalde de çok şifalı olduğu için
Eminaaa Kubra_ali elle tespit net olmayabilir belki hiç yokturda doplerde çıkmasın dua et . Hiç üzülme canım çocuk olmasına engel değil en azından erken fark etmişsiniz zaman almaz yani tedavi ile hemen olur allahın izniyle 😘
RukiyeOzdmr Kubra_ali benim esimde varikosel çıkmadı canım ameliyatlık bi olay değil ilaç verdi onu kullanıyor şimdi. Bende 1 senedir bende sorun var sanıyor ve ilaç kullanıyordum . Halbuki esimde de hareket yavaşlığı varmış hızı 12 cıktı
Mavera1 RukiyeOzdmr Merhabaa siz bu postu açalı seneler olmuş ama ben de bu konudan muzdaribim benim eşimde de hız düşük toplam ileri hız%7 siz gebe kalana kadar neler yaptınız sperm hızı yükselmiş miydi kaç ay takviye kullandınız kaç ay sonra sonra gebe kaldınız acaba bahseder misiniz 🌹
buse76 Yengec07 arı sütü propolis ham bal karışımı alın çakşır ekstraktı suyu bide vitamin takviyesi alın üroloji doktorları yazıyor promenk proxed actibiyol biz actibiyol aldık 90 tane içinde ham bal tüketiyorz şuan çakşır suyu birde keçi boynuzu özü soğuk sıkım olarak bunlar iyi geliyormuş bakalım bizde 15 20 güne kadar test vercez fark olacak mı görecez
1begonya buse76 canım merhaba eşinde hız sorunu varmış biz de aynı sorunu yaşiyoruz arı sütü propolisle yükselme olmuş mu test verdi mi acaba eşin