ZCandan iremasanceylan bas asagi olunca mide cevresinde ve yanlarda hissediyo insan tekmeleri. 31.haftadan beri bas gelisli bebegim 38+5 olduk simdide ayni ama gelmek gibi niyeti yok kizimin
iremasanceylan ZCandan Evet ben de yanlarda hissediyorum cok tekmelerini ve asagi cok baski yapmaya basladi yururken baski oluyor cok hissediliyor.Ve gorenler de karnin dusmus demeye basladilar 🤗
Gul2727 iremasanceylan ay ne güzel gözün aydın canım 🤗 hissettiğini söylemişsin nasıl hissettin ki ☺️
ZCandan iremasanceylan dustuyse dogumun yakindir canim daha benim baskim yok malesef ve herkes karnin hala yukarida diyo 38+5 olduk bide
iremasanceylan Gul2727 2gun boyunca cok hareketliydi ve surekli cirpiniyodu donmeye calisiyor gibiydi☺Sanirim o gun dondu😄
iremasanceylan Gul2727 Insallah doner istediginiz giji dogum yaparsiniz😊Saglikla alin kucaginiza bebisinizi❤
Gul2727 iremasanceylan amin inşallah Allah razı olsun😊tüm anneler hep birlikte sağlıkla alalım çoçuklarımızı kucağımıza 🥰
Tugba1234 iremasanceylan ben hissettim dondugunu sirt ustu yatiyodum sabahdi resmen bir tur dondu hissettim ondan sonrada tekmeler yukarda tirnaklarida asagiyi acitiyodu sanki vururken asagida balik kipirtisi gibi parmaklari ayaklari sert vuruyo yukari🥰🥰🥰