Haticeakardeniz Progestan kullanınca halsizlik mide bulantısı baş dönmesi yaşayanlar var mı ve kullanmasam sakıncası olur mu?
Ceyduygu Haticeakardeniz ben 13+2 yim kullaniyorum hala bende de yapti normal bu yan etkiler herkeste oluyor
Bhrygz Haticeakardeniz ben anlamıyorum buradaki insanlar bırakın birşey olmaz dese gebeliğinizi riske atıp bırakacak mısınız gerçekten? Bu ilacın veriliş amacı belli ,kullanım amacı belli eee?
Tamam Haticeakardeniz oral kullanıyorsanız doktorunuza bu yan etkileri söyleyin.Belki vajinal kullanmanızı uygun görür,benim doktorum bu yan etkileri yaşamamam için öyle istemişti.
BirsenDeniz Yapıyor evet dinlenin bende kullandım ama fitil olarak bence bırakmayın doktorunuz uygun görmüş demek 12 haftama kadar kullandım ben hamileliğimin ilk haftasından bu yana
KezbanAyhanKorkmaz Evet yapıyor canım ben de 30 haftalığım 20 haftalıktan beri kullanıyorum. Fitil olarak kullanmaya geçtim ama bi doktoruna söyle eğer yan etkilerin fazlaysa fitil olarakta kullanabilirsin der büyük ihtimalle. Çünkü o ilaç iki türlüde kullanılabiliyor
Haticeakardeniz Bhrygz Bhrygz herkeste aynı etkiyi yaratıyor mu diye merak ettim reçetede yan etkileri kısmında yazıyor bu olanlar sen veya bı başkasının bırak veya bırakma demesini yapmiycam tabiki de canım bu durumu yaşayan hamile bayanlardan bilgi almak istedim
AyaTuranYeilyurt Hamileliğimin başında kullandım ıkı kutu. Sadece iştahımı actı cok fazla🙂) gece yatmadan ıcsem sbha karsı uyanıp yemek yemek ıstıyodum. Diğer hıc bır yan etkısını yasamadım şükür
Desafa Haticeakardeniz kullanmasan sakıncası olur mu dıyorsunda nötr kullandığını bılıyorr musun öyle şikayetlerin vRsa doktoruna danışman gerek ben de kullanıyorum yaklaşık 2 aydır