guler27smsk_ Oğlusunuzu kaç aylıkken sunnet ettirdiniz anneler fikir verirmisiniz ? Benim oğlum 19 günlük kırkında sunnet ettirmeyi düşünüyoruz daha da erken olabilir
Asafeymeninannesi guler27smsk_ Bizde kırkı çıktıktan sonra sünnet ettik. Kırkı çıkmadan önce ettirmeyi planladık ama idrar yolu enfeksiyonumuz olunca beklemek zorunda kaldık Ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum ☺️
guler27smsk_ Asafeymeninannesi bizde öyle düşünüyoruz cnm peki bi sorun yaşadınız mi kaç günde iyileşti
Asafeymeninannesi guler27smsk_ İlk yapıldığı gün kötüydü 🤦♀️ o gün gitsin geri gelmesin 🙏 her bebekte aynı etki söz konusu değil ama ☺️ 2 gün içerisinde iyileşti diyebilirim. İlk gün kötüydü ertesi günü kendini toparladı. Verilen kremi düzenli olarak sürerseniz 10 gün içerisinde dikişleride atar
guler27smsk_ Asafeymeninannesi anldm cnm bakalım bizde yaptırmayı düşünüyoruz bi sknti olmaz insallah 🥴
Fatma1663 Ben 8.5 aylıkken yaptım. Suan 15 gün oldu hala iyileşmedi. Çok fazla sisti kanadı iltihap topladı. Başka doktora götürdüm. Suan baska doktor tedavisini yapıyor. Aynı zamanda pişik oldu o da mantara çevirdi. Hala düzelmedi