Cennettenbirmelekveannesi Kızlar 24+2 hamileyim 2 gündür bebegimin hareketlerini hissedemiyorum doktor kontrolüne de 1 hafta var böyle bir durumla karşılaşan var mı ne yapmalıyım ?
Mr1517 Cennettenbirmelekveannesi Hiç korkma normal , 27+4 üz bebeğimle o haftalar normal demişti doktor hatta şuan bile bir günü birgününü tutmuyor bebeğimin günde 10 hareket yaptımı sıkıntı yok dedi doktorum ☺️
Tugbaolgnn Sürekli hissedilmediğinde illaki korku olur ama bence böyle psikolojini bozma çikolata ye ona hareketli şarkılar dinlet belki hissedersin tepkisini genelde öyle oluyor çünkü
Cennettenbirmelekveannesi Tugbaolgnn çikolata yiyip sol tarafıma uzandım ama çok hafif hissetim önceleri bariz bir şekilde hissediyordum
Tugbaolgnn Cennettenbirmelekveannesi her zaman o kdr şiddetli hissetmiyebilirsin canım ama içinin rahat olmasını istiyorsna doktoruna başvurabilirsin
GozdeMurat18 Tatlı yiyip düz uzanın, göbeğinizi biraz okşayın hareketlenecektir. Aksi bir durum olursa içiniz rahat etmezse doktorunuzu arayıp sorabilirsiniz.