Ays007 Kızlar devlette ayrıntılı ultrasona giricem sonucu aynı gün veriyorlar mı tecrübeli anneler aydınlatırsa sevinirim ona göre erkenden randevu alıcam sıra sorunu yaşıyorum sonra 🙃❤️
kertenkeleannesi Ays007 bende merak ediyorum özele gidiyorum normalde ama şimdi pahalı oluyomuş tek seferlik devlete gidip ayrıntılı ultrason yaptırmak istiyorum mu Dicem?bide ayrıntılı ultrasona kaçıncı hafta giriliyo
Ays007 Esramese ayrıntılı ve organ taraması aynıydı değil mi ilk hamileliğim bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim 🙃
Tugba12345 Bildgm kadaryla devlette sonuc kagidni sana vermiyorlarmis doktorn degerlendrp gonderyomus
Ays007 Tugba12345 Teşekkür ederim radyoloji uzmanı yapıcak aynı gün doktoruma ulaşması yeterli benim için 🤗
Esramese Ays007 detaylı dedigin 20 ile 22 hafta arasinda yapiliyir beebklern butun organlari elleri parmaklari herseylerinn kontrolu yapiliyor
Nagihantilbac Ays007 özel hastahanede yaptırdım verirler kağıtları elime resim video bi sayfa dolusu kağıt ve sözlü anlattı ama devlet için bişey diyemem bilemedim canım. Hastahaneyi ara kesin bilgi verirler