Dilekaydin Kizlar saglik ocagindan geldim vegaferon demir habi , decavit ve d vitamini verdi. Sizler kullandinizmi. Cok Kilo aldiriyor deniliyor . Sizler herhangi bir yan etkisi gordunuz mu
Skn23 Dilekaydin valla bende Demir ilacı aşırı ishal yaptı 🙄 fenalardayım😂 doktoruma sordum hamilelik sonuna kadar içmek zorundaymışız
Ozgehasan Dilekaydin decavit bende kullanıyorum da kilo falan aldırmıyor kişiden kişiye değişiyor bence o
SalihaSomuncu5 Dilekaydin hiç alakasi yok ben onlar haricinde bide binbircesit vitamin iceren imomda kullaniyorum sirf bebegim vitamin alsin diye. Ne istahim var ne yitebiliyoeum 6 kilo aldim 30 haftalik olcam 2 3 gune.
yorumcuanneniz Dilekaydin decavit tamamen mide bulantısından şikayet edilen bi ilac diğeriyle birlikte kullanırsan zorlanirsin doktoruna danışarak D3 vit kullan daha iyi oluyor miden hassasa
Ays007 Skn23 bende aynı dertten muzdaribim doktorum kan ilacına ara ver biraz dedi siz devam ediyomusunz kan ilacına 🤗
Simos44 Skn23 Demir normalde kabız yapar ilacı değiştirmesi lazım doktorunuzun. Bence bir kaç kez daha rahatsız olduğunuzu söyleyin ishalden
Dilekaydin SalihaSomuncu5 ya ayy ne guzel insallah bende de bisi olmaz . Bana da sen cok kilo.alirsin bebegin almaz dedilerdediler
SalihaSomuncu5 Dilekaydin bunye meselesi bence. Ben eskisinden daha az yiyorum ve kiloyada hic elverisli degilim
Skn23 Ays007 valla ediyorum ama benim zAten bi uzun süreli ishal problemim vardı biraz düzeldim dedim şimdide ilaç mahvetti beni😂 dışarı çıkamaz oldum
espalp Dilekaydin ben de kan ilacı içmiyorum 29+4’üm. Değerlerin iyiyse vermemiş olabilir doktorun 👍🏻
espalp Dilekaydin vegaferon alerji yaptığı için içemiyorum. Decavitle içeriği aynı elevit içiyorum. Kalsiyum içmek zorundayım onun içinde d vitamini var o yüzden ayrıca d vitamini içmiyorum. Ama hiçbiri kilo yapmıyor. 29+4’üm bi sürü vitamin içtim şimdiye kadar hala 5 kilo ile devam ediyorum. Olay tamamen yediğin şeyleri doğru seçmekte 👍🏻
Deletedmom133 Dilekaydin bana vegaferon hic etki etmedi kan seviyeme doğurduktan sonra doktor ferrum verdi 1 haftada fena yükselmiş doktor bile tebrik etti decavitte aynı şekilde b12 ye hiç etkisi olma di bende apikobal verdi sağlık ocaginin verdiği şeylerden hayır gelmiyor 😥
Simos44 Skn23 aşırı ishal ha da aşırı kabız yapması çok sıkıntı yaratıyor doktorlar genelde değişiyor. Aslında ferrum kabız yapan grupta başka şeyler de dokunmuş olabilir bir gün içmeden deneyin
Skn23 Simos44 decavitle ferruma başlayınca oldu. Decavit mi yaptı yoksa. Ben diğer kan ilacını bırakında ishalim geçmişti buna başlayınca direk geri gelince dedim ki demekki kan ilacından oluyor
novice_mom Dilekaydin Decavit kullanan birisi olarak hiç alakası yok aldırmıyor diyebilirim. Ama diğerlerini kullanmadım bilmiyorum