arastirmacianne Selam kızlar 3 hafta sonra detaylı ultrason zamanımız gelecek.Randevu almak istiyorum en kısa sürede.Hangi doktor daha ilgili ve her şeyi söylüyor.Gidenler tavsiye verirse sevinirim🙏🏻
Minifasulye arastirmacianne ilkinde de ikincide de Ali İpekte yaptırdım. Çokta memnun kaldım aldığı her kuruşa değer..
HandeYavuz arastirmacianne Ali İpek 👍🏻 Sayesinde açılmam fark edildi anında serklaj ameliyatı oldum inşallah sonuna kadar yatarak sağlıkla bebeğimi kucağıma alıcam 🌸 size de sağlıklı hamilelikler doğumlar 😊
blgkstk arastirmacianne 15yada 20 dk sürdü. Sorun görürse uzatırdı büyük ihtimal, adam işinin ehli zaten hem sohbet ettik hem sorularımı sordum hem de işini yaptı.
Minifasulye arastirmacianne en az yarım saat inceleyip tırnağına kadar bilgisini veriyor,makinaları yeni, foto cd de veriyor. Bunlarının hepsinin dışında işinde gerçekten iyi zaten incelerseniz netten anlarsınız.
blgkstk arastirmacianne hayır herkesin cihazı farklı oluyor. Ben hastaneye sonucumu göstermeye gittiğimde doktorum harika bir doktora görünmüşsün tebrik ederim dedi. Bu iki isim de iyi, hangisine gitseniz farketmez. Eyüp ekici 500 lira ali ipek i bilmiyorum
NhLpRn Ali ipek az ve öz bakıyo ne kadar süre baktığı değil ne kadar detaylı baktığı önemli bence gayet kibar ve ilgili