Nurayuygn 36 haftadayım hiç egzersiz yapmadım ama normal hayata çok aktif birisiyim sadece son zamanlarda hep yatasim var Squat dedikleri egzersizi yapsam bi sakıncası olurmu ama hiç yapmadım daha once ve bunu ne gibi etkileri olur doğumla ilgili
Muallimehanim Nurayuygn Bi kere çok fazla hamlarsın. Doğuma yönelik etkileri pelvik kasları yumuşatır
Buharaa Nurayuygn 35 haftalıkken doktorum bana basla demişti bende gunde 10 defa yaptım onda bile biraz et kesmesi gibi oldu her gün tekrar edersen vücudun alışır bir anda cok yapma sakin
zynp1512 Nurayuygn bende doğumdan bir hafta önce başladım ve faydası olduğuna inanıyorum hiç yapmadıysan yavaş yavaş arttırabilirsiniz çok yormadan kaslarını
Bebegimibeklerkennn PrenssAnnesiiii kaç dakika yapmak gerekiyor yeni başlayanlar için cnm bende 36 haftalik oldum
Linesarye Bebegimibeklerkennn eğee hic yapmadysan 10 defa ile başlaman yeterli olur.. cok yaparsn ayak kaslarn çok ağirabilir yurumekte bile zorlanabilrsin 10 defa ile başla gün gün 5er 5er arttır
Esesen Nurayuygn canım ben 4 aylıktan beri esneme hareketleri yapıyorum. Önce esneme hareketleri yap sonra ilk gün on ikinci gün 15 3. Gün 20 diye squat yapabilirsin ama zorlandığını hissedersen bırak 20 yeterli bence esneme hareketleri yap ama öncesinde hafif hafif alıştır vücudunu