Nezihanes Merhaba ben 28+2 günlük hamileyim ama ultrasonda 32 haftalık göründü şok oldum doktora bişey soramadım tahlillerden sonra konuşuruz dedi yarın şeker yüklemesi yapılcak ay bi akıl bi fikir nolur çok kötü oldum 😔😔
Minnosaile Nezihanes benim de şeker yükleme döneminde 5 hafta öndeydi şekerden şüphelenmişti. Test yapıldı sınıra yakın çıktı diyet verdi. Korkma doktorun da şeker yükleme sonucuna göre ya diyet verecektir ya da yapman gerekenleri söyleyecektir 🙂 36+4 olduk herşey yolunda ve haftası ile uyumlu
Efsoo Nezihanes insallah iyi olur tatlim Benim bebeyimde 4 hafta onde gidiyordu sekerime bakdilar bisey cikmadi.doktor yemeyi azalt dedi.kendi haftasina dusucek dedi.5 hafta dikkat etdim gezdim.bebeyim kendi haftasina uyumlu grldi artik cok sukur
sevdicek Nezihanes canım tatlı şekerli şeyler yeme bol yürüyüş yap düzelecektir çok hızlı gelişim göstermiş bebek muhtemelen şekerden. Yürüyüş çok önemli her gün 30-45 dk arası yürü. Inşallah haftasına döner.
Minnosaile Efsoo bende ilk 1 ay diyete uydum sonrası sadece dikkat ettim şimdi haftasına uyumlu sorun yok 🙂 artık gelse diye bekliyorum