Brcrtny İlla ki reçete ile mi alınıyor yardımcı olur musunuz kızlar bugün reglimin 3, günü doktor vermedi eşine sperm sana rahim filmi dedi öncelikle
BURJUVA Brcrtny ee tamam işte ne güzel bir yol izlemiş doktorunuz daha ne istiyorsunuz klomene gerek duysaydı zaten yazardı kafanıza gore kullanmayın kist yapma durumları da olabılıyor 1 ay geriye atarsınız kendınızı bence gerek yok 😌
Sananekiii11 Brcrtny canım kullansan bile çoğalan yumurtayı çatlatman gerek onuda Dr muayene etmeden bilemezsin bu sefer çoğalan folikül kist olabilir Dr a uysan daha iyi
alyavetuna Brcrtny klomen yazılıyor alınırken ama dr ne guzel yol izliyor. Klimanı dengesiz içersin çok yumurta olur çatlar çatlamaz anlamazsın kist olur bu sefer de kist için korunmak gerekir yani işi yokuşa sürmüş olursun ya takipli iç klomeni yada doktorunu dinle
Brcrtny BURJUVA diğer doktorum verecekti ben istememiştim bu başka doktor bu vermedi 😬 o yüzden canım özele gidiyorum sürekli ama 30 Temmuz’da devlete de gidicem
Brcrtny alyavetuna Ozgemetin2015 Sananekiii11 teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsun cevap yazdınız ♥️
Ozgemetin2015 İlla reçete ile mi alınıyor onu bilmiyorum ama kafanıza göre kullanmayın bence tehlikeli bir ilaç doktor kontrolünde kullanmak gerekiyor bende kist yaptı tedaviyi bırakmak zorunda kalmıştım daha fazla vakit kaybı oluyor
BURJUVA Brcrtny Anladım canım bence rahim filmini ihmal etme önemli en azından içeride ne var ne yok olursa olmazsa sebep olacak herşeyi önceden belirlemiş olursun bol şans diliyorum güzel haberler ile gel 🙏
Brcrtny BURJUVA aminn 🙏🏻 Çok teşekkür ederim bir o kaldı zaten. Ama korkuyorum ondan yapçak bişey yok çekilicez artık 😬
Deletedmom2224 Brcrtny reçetesiz alırsın ama takibini yapamazsın boşu boşuna kullanmış olursun, klomen yumurta takibi gerektiren bir tedavi. Klomen alsan da çatlatma iğnesini alamazsın reçetesiz . Daha önce kullandınız mi ?