Srn35 Kızlar İzmir yada Manisada rahim filmi çektiren var mı nerede ve ücretleri ile ilgili bilgi verebilir
Rabia29 Srn35 Ocak başı gibi çektirdim. Şubat sonuna hamile kalmışım :) inşallah Allah size de en kısa süre içinde nasip eder 🤲
Ozgemetin2015 İzmir medical parkta çektirdim Nisan ayında 1750 tl idi anestezili biraz pahalı ama çok memnun kaldım 😊
pelin_87 Ozgemetin2015 oyyy çok pahalı izmirden Marmaris’e git kuzum orda 900tl hem gezmiş olursunuz ☺️
SuzannaSulek Geçen yaz 9 eylülde çekildim hem de anestezi istemedim, abartı bir acı değildi 2-3 sn sürdü. İstersen doktoruna anestezili olmak istiyorum diye öyle de yapıyorlar. Para da ödemedim
Srn35 SuzannaSulek Allah sagsalim kucagınıza almayı nasip etsin canım ücretsiz hangi hastanede çekildiniz ki
Ozgemetin2015 Verdikleri ilaç nedeniyle 1 ay korunmamı istedi doktorum diğer ay hamile kaldım çok şükür 🙏 önce Allah tabi ama rahim filmininde faydası olduğunu düşünüyorum vakit kaybetmeden çekilin 🙏
Srn35 Ozgemetin2015 Tesekkur ederim verdigin bilgiler için Allah sagsalim kucagına almayı nasip etsin
SuzannaSulek Srn35 9 eylül üniversitesinde canım. İnfertilite bölümünden randevu alıp giderseniz yardımcı oluyorlar.