Minnosaile Bebegimmbenimm 36+4 Cuma günü kontrole gitmiştim 3633 demişti ☺️ Perşembe de devlette de kontrol var bakalım
Mom72626 Bebegimmbenimm 32+4 te 47 cm 2.300 çıkmıştı canım şimdi 34+4 de gideceğim ben de merak içerisindeyim ❤️🧿🧿
Cennet_30 Bhr_3838 inş Benim bebeğim de böyle güzel gelişir 37. Hafta da sezeryan olacağım çünkü 28 haftada kaç kiloydu
Bhr_3838 Bebegimmbenimm akşamları yemekten sonra başka şeyler tüketmem normal günlük yediklerim canım zaten son ay alıyor kilo alsın diye özellikle yediğim bişey yok hatta kaşar muz bunları hiç tüketmiyorum desem yeri
Bhr_3838 Bebegimmbenimm aynen canım kötü bi hamilelik yaşadım hala mide bulantı yanma devam ettiği için yağlı şeyler yiyemiyoruz
Lamelif Bhr_3838 Minnosaile 34. Haftada bebekleriniz kaç kiloydu 2 haftada kaç kilo aldılar benim 36. Haftada doğum yapma durumum var bebek çok aşağıda merak ediyorum 2 haftada kaç kilo alır diye
Bebegimmbenimm Efsoo şu an inanılmamız kötü oldum yorumları okuyunca biliyor Musun😨 resmen küçücük benim çocuğum
Bhr_3838 Efsoo aman aman allah korusun ben normal odaklıyım normal Doğum istiyorum 🥰 çok aşagıdaymış Zaten
Efsoo Bhr_3838 Canim kilosu cok ilerleyecek onun.isnallah çatina uygun olur bebeyin☺kaç kilo aldin.kaç kiloyla hamile kaldin