Ezgi1989 Kızlar benm bebeğim önde gidiyordu sonra bi gittim doktor geri düşmüş dedi sıcaktan da cnm bişe istemiyordu bu hafta bikaç kez milkshake yaptm ama kendi damak tadıma göre ve suan şükür tekrar yakaladık yaşıtları işte benm uydurmaa tarifim muz vanilyalı dondurma süt buz bal en üste de ceviz ezip atıyoruzzzzz bunları damak tadınıza göre blendrda çekin buz gibi gelin gidin için tabi şeker yüklemesinde bi skntı yoksa 🥰 hem güzel hem sağlıklı hemde direk bebeğe mis misss bana da dua edin😂
Huzur41 Ezgi1989 bu tariften sonra bebeğinz kaç gram aldı bende 29 haftalığım bebeğimi biraz tombiş yapayım bu tarifle 😁
Handegunas Çok sevindim 🙏🏻 Benim de biraz ufak 🙄İnşallah sağlıklı bebişler getiririz dünyaya. Yaşıtları demenize de güldüm 😁😁❤️❤️
Ezgi1989 Handegunas 😂😂 Ama çok üzülmüştüm bi hafta geride diyince 10günde 100gr almıştı korktum bide kendi kendime nazar ettm ileride diye üzülüyordum kaç gündür ye iç kuluçkaya yat şükür yakaladık şimdi 3kilo dogsun fazlasında gözüm yok😂
SaadetMira Ezgi1989 ya benimde oyle oldu :(( 15 gjnde 200 gram aldi sadece. Su anda sut, muz, ceviz, yogurt, yumurta, balik, et, sebze vs cok tuketiyom ne kadar olmustur bilmiyom. 32 haftada 1600 gramdi sadece.
Ezgi1989 SaadetMira cnm walla en çok kilo aldıran muz ceviz dondurma süt balık ha bide tavuk ögütülmesi kolay ama besini yüksek mesela ette kilo aldırıyor ama mide de geç çözüldügünden tavuk kadar degil okadar araştırıyorum kiii inş işimize yarar
Evrem27 Bol bol kaşar ve dondurma yiyin kızlar özellikle kaşar dehşet kilo aldırıyor bebeğe ben oğlumu 36+4de 3170gram 49cm doğurmuştum😊
Serrameri @SaadetMira benimde 31+6 da 1.700 gramdı bence gayet normaldi doktorumda öyle demişti bu kadar takılmayın kiloya doktorun iyi diyosa iyidir annesi illa ki alır kilosunu 🌸
SaadetMira Serrameri doktor iyi demedi zaten, cok zayif bir bebek dedi. Geriden geliyor dedi. Normal deseydi bu kadar takmazdim zaten :((
Huzur41 Ezgi1989 oo maşallah hemen bugün başlıyorum bu tarife o zaman 😁 çok sağolun inşallah bende de aynı sonucu verir
Serrameri @Ezgi1989 önden gittiği için haftasını yakalmış aslında sonradan sana o yüzden öyle demiştir ama normal kilolar bunlar