alyavetuna Gamzeinci00 malesef bilgim yok bende foto çekip doktoruma atmıştım gayet güzel dedi sadece blmiyorum o yüzden 😊
neslihanuluumut Gamzeinci00 gebelik görünüyor canım hayırlı olsun şimdiden 😊😊tabii kesin sonucu bize burdan bildirirsin
Meltemmy Gamzeinci00 benim doktorum benden sadece afp testini istemişti. Onun sonucu da 39 çıkmıştı ve sağlıklı dedi. Ben internetten araştırdığımda 0-10 arası tehlikeli diye okumuştum. Muhtemelen senin afp değerin de sağlıklıdır. Tabi en doğru şeyi doktor söyler.
Milos Gamzeinci00 canım bende cuma ikili tarama verdim sonuçların kaç günde çıktı ve doktorun gördümu
Beyzakyhn Gebelik var canim insallah hayirli ugurlu olsun rabbim kolaylikla dogurup saglikla kucagina almayi nasip etsin❤
alyavetuna Gamzeinci00 bende baktım iç acıcı değildi de bu internete güvenmemek lazım dr gayet güzel dedi benimki böyle karşılaştır istersen ama sanmıyorum bir sorun olduğunu kuzum dr un numarası varsa at ona muayenem ne zaman [url=https://hizliresim.com/9YGjr5][img]https://i.hizliresim.com/9YGjr5.png[/img][/url] Değerlerimiz hemen hemen yakın gibi bence
neslihanuluumut Gamzeinci00 haa bende gebelik test sonucuna benzettim 😂😂ben hiç ikili üçlü test yapmadım moral bozmaktan başka bişey değil ne gelirse allahtan geliyor allah korusun bebek sakatta olsa yinede aldırmak istemez hiç bir anne yapamaz 😢😢
hbbcyln Ezbere yorum yapıyorsunuz hayırlı olsun falan diye insan bi dikkatli olur yahu. Canım sen en iyisi bi doktora göster boşver burayı :)
Gamzeinci00 hbbcyln hastaneden çıktım kontrolden bu gün eve geldim mesaj geldi sonucumuz çıkmıştır diye şansıma 😏
Gamzeinci00 Milos 15 gün içinde çıktı canım gosteremedim doktora hastaneden geldim bu gün tam eve girerken mesaj geldi sonuclariniz çıkmıştır diye doktoruma detaylı ulturasonu yaptır öyle gel dedi 25 inci haftada
Gamzeinci00 alyavetuna değerlerini görünce biraz için rahatladı muayenem şöyle olucak detaylı ulturasonda bı sorun olursa bekleme hemen gel dedi ama bı sıkıntı çıkmazsa 5 hafta sonra cagirdi
alyavetuna Gamzeinci00 kuzum anlamam hiç 3 lü sonuçlardan ama benimkine iyi dedi dr seninki de benimkine yakın iyidir inşallah için rahat olsun 😍 bende detayliyi yaptırıcam haftaya sanırım 😁